Şimdi Ara

E-sigara almayi dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ve bi arkadasim e-sigara almayi dusunuyoruz baslangic icin ne onerirsiniz? Gunde 1 yada yarim paket degisiyor mentollu sigara iciyorum (kent switch yada mallboro mentollu) internette 2li paketler gordum o yuzden 2li almak mantiklimidir? Hangi model ve hangi likit ihtiyacimizi karsilar? Fiyat ve guvenilir site onerileri nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlangıç olarak eleaf ijust s ve joyetech ego aio öneriliyor. Ama daha fazla önerilen bir tık üzeri eleaf istick pico. Bende pico almayı düşünüyorum.
  • Dikkat et cebinde patlamasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Dikkat et cebinde patlamasin

Neden bole birsey dediniz? Patlama riski var mi? Hangi modellerde var? Sizin oneriniz nedir?

• Joyetech ego ce6 nasil bir model? Sizin soylediginiz modellere baktim biraz pahali geldi. Ilk defa deniycem memnun kalmazsam o kadar para verdigime degmez diye dusunuyorum.

@mustafaclk

• Piyasa şu an çok kötü beyler dikkatli olun esigara piyasası çakalla dolu.10 dolarlık makineyi 300 liraya satıyor adamlar.Araştırın soruşturun öyle alın lütfen.Likit kısmına gelince yine türkiye içi internetten sipariş edebilirsiniz ya da biraz ileri gidip kendi likitinizi yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.