Kartı yeni alanlar bu kampanya ile iade kampanyasını kombo yapabilirler. Uygulamada bulamayanlar SMS atsın. NASIL KAZANIRIM? 1 – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında kampanyaya SMS veya DenizKartım ile katılarak, seçili e-ticaret sitelerinde farklı gün ve tek seferde yapılacak alışverişlerde 400 TL ve üzeri her harcamaya 30 TL , toplamda 120 TL bonus kazanın. DİĞER BİLGİLER
KATILMAK İÇİN İlk harcamadan önce DenizKartım uygulamasından “Hemen Katıl” butonunu tıklayın veya ETICARET yazıp 3280’e SMS gönderin. KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHİ 1-31 Aralık 2021 BONUS GEÇERLİLİK TARİH 9 Ocak 2022 – 9 Şubat 2022 |
E-ticaret Alışverişlerinizde 120 TL’ye Varan Bonus [DenizBank]
-
-
Ty cüzdan geçerli mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cevabını kendin bulabilirsin. buna inanıyorum
-
Uygulamada sayaç falan yok. Bunu sormamdan niye rahatsız oldunuz?
trendyol.com web site ve mobil uygulamalarında farklı gün ve tek seferde yapılacak alışverişlerde 400 TL ve üzeri her harcamaya 30 TL.
-
Bir ara Denizbankta cüzdan param olarak geçiyordu ve kampanyalara dahil olmuyordu o yüzden sordum. Şartları okudum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspectorc19 -- 2 Aralık 2021; 18:6:49 >
Giyim ve elektronik kampanyalarında vermişti.
Sorun olacağını sanmıyorum.
-
Bunu söylemeniz kafiydi. Eyvallah.
devamlı konulara cüzdan cüzdanda dahil mi diye soran var.sipariş iadesini cüzdana alınan bir uygulamada bunu sormaya gerek var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 2 Aralık 2021; 19:14:55 > -
Buaralar neden herkese bı tavır içindesiniz? Soru sormuş adam bilmiyorsan cevaplama veya pas geç.quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMcevabını kendin bulabilirsin. buna inanıyorum
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortam çok gergin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamada sayac yok, attim ama bisey islenmedi. Malum yer gecerli mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner1740 -- 5 Aralık 2021; 21:2:38 >
malum yer neresi hocam ? orada yazanlar dışında geçen yer mi var
-
Bu kampanya kasim ayinda da vardi ona da katildim ve 4 islem yaptim ancak yatmasi gereken 120tl bonus yuklenmedi. Ayni durumda olan varmi?
Harcamayi 4 adet hb cuzdan olarak yapmistim
Benim de Trendyol ve HB için bonusum yatmadı. Dün aradım. Yarın arayın demişlerdi. Bu sabah şikayetvar üzerinden şikayetimi ilettim. Geri dönüş olunca buraya yazarım.
-
Trendyol cüzdan ödememden bonus yattı hepsipayden bonus yatmadı bana
Bonus bugün yattı. Şikayet kaydım olumlu sonuçlandı.
-
1600 lira üstü alış verişe direk 120 lira oluyor mu
Şartları okusanız bu soruyu sormazdınız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Buaralar neden herkese bı tavır içindesiniz? Soru sormuş adam bilmiyorsan cevaplama veya pas geç.
|
cevabını kendin bulabilirsin. buna inanıyorum |
devamlı konulara cüzdan cüzdanda dahil mi diye soran var.sipariş iadesini cüzdana alınan bir uygulamada bunu sormaya gerek var mı ? |
Benzer içerikler
- ziraat süper şube nedir
- ziraat prestij kart
- akbank migros hediye çeki
- qnb nakit ödül promosyonu
- enpara youtube premium
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- telegram indirim kanalları
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X