Kullanabilirsin, ihtiyacına uygun paketi satın alırsanız kullanabilirsin. Yoksa standart tarife üzerinden ücretlendirilirsiniz.
ben bayiinin birine sordum faturalı hatlarda o kullanılmaz dedi ustam eminmisin ben şü program ile sorunsuz kullanabilirsin gibi bir cevap belkliyordum da onun için soruyom
Sonuçta faturalı hatlarla da buna benzer K3565 modem veriliyor. Değişen birşey yok ki. Ben turkcell vınn ve avea jet modem programlarını pc ye kurarak, faturalı turkcell 3g ve avea jet 3g data hatlarıyla bağlanabiliyorum. Gerekli ayarları yaptıktan sonra bağlanabilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: enesnet ben bayiinin birine sordum faturalı hatlarda o kullanılmaz dedi ustam eminmisin ben şü program ile sorunsuz kullanabilirsin gibi bir cevap belkliyordum da onun için soruyom bayiyi şikayet etsen yeridir, çünkü hatalı bilgilendirme yapmış. http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/vodafone-mobil-modem-yazilim-kullanimi.php modem yazılım programını kurarken, faturalı yada ön ödemeli olarak seçme opsiyonu var.
kullanmazsın derken şunun için demişlerdir. modem aldığınızda verilen hediye internet kullanımını faturalı hatta tanımlatamazsınız.