Şimdi Ara

E200 elegance neden yüksek duruyor???yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizde 96 model E200 elegance war. fakat gördüğüm birçok avantgarde modeli yere yakın giderken bizim araç havada gidiyor. bu konuda bir bilgisi olan warmı? acaba araca avantgarde tipi yay taksam sorun hallolurmu? yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• evet yay ile halledilir sanıyorum. belkide sizin aracınızdaki yaylar farklıdır. bu konuda bişey yazmamışsınız. orjinal mi yaylarınız ve orjinal olduğundan eminmisiniz (ikinci el almış olabilirsini falan..)

tabi bunun dışında diğer gördüğünüz bütün e200lerinde yaylarıda değişmiş olabilir, bu da bi ihtimal
  • Avantgarde donanımlı araçlar fabrika çıkışı olarak, diğer donanımlı araçlara göre daha alçaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

Avantgarde donanımlı araçlar fabrika çıkışı olarak, diğer donanımlı araçlara göre daha alçaktır.

kesinlikle öyle çünkü 2 sinide yan yana gördüm bu bariz bir şekilde ortadaydı
  • bak, bilen adam cevap verince herşey çözülüyor
  • elegance 16 jant avangarde 15 jant
  • avantgarde spor donanımdır
  • avantgarde da kullanılan süspaniyon farklı bildiğim kadarıyla.
  • diğer başlığınızada yazmıştım buraya da yazayım...
    avandgarde lar 15 mm daha alcak oluyor fabrika çıkışlı
  • bizim aracın almanyadan gelen kataloğunda yükseltilmiş süspansiyon yazıyo. yani diğerlerinden daha yüksek. üzerindeki herşey orjinal. öle işte
  • -15 mm sportfahrwerke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911GT3 -- 9 Haziran 2009; 0:04:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

elegance 16 jant avangarde 15 jant

Yanlışın var Avandarde 16 '' jant
  • avangarde süspansiyonu daha alçak ve daha serttir. otoban kullanımına daha uygundur kısacası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.