Şimdi Ara

e250 e390

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi telefon daha iyi E390 MI? E250 Mİ? Siz seçin

• e390 sadece kamera yönüyle üstün bir model sanırım. bence bu iki modelide düşünme, alternatif olarak e830 u önerebilirim,fiyatı da güzel.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16001&productId=telcepsame830
  • bu iki model arasında seçim yapmak istiyorsan. donanımsal farklılıkları gözardı ederek ben olsam E390 tercihederdim. Fakat E830 ikisine görede çok çok daha başarılı....
  • bende zaten e390 aldım ama e250 bu yıl damgasını vurdu herkezin elin e250 war teşekkürler yorumlarınız için
  • bende e390 almayı düşünmüştüm fakat sonra vazgeçirdiler. ama hayırlı olsun kardeş inş memnun kalırsın
  • teşekkürler ama benim telefonum şuan da virüslü hafıza kartı telefona nasıl format atıcam.
  • hafıza kartını bilgisayardan biçimlendir,
    yine olmazsa bir antivirüs programıyla temizle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Samsung SGH-E490
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun kardeşim telefonun. bana göre aradaki en göze batan fark; e250'nin radyosu var ama kamerası kötü. fakat e390'da da radyo yok ama kamerası daha üstün. yani eşit gibi bişey. artık diğer arkadaşlar da seçimini bu 2 etken üzerinden yapıcak. kimin hangisine ihtiyacı varsa onu seçecek

bi de e250 85-90 ytl daha ucuz (weblebi'ye göre)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.