Şimdi Ara

E34 5.20i Bilgi tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar bu gün itibariyle 1995 model Lacivert manuel vites 5.20i almış bulunuyorum araba çok diri 3 bakarken bir anda 5 almış buldum kendimi ilk BMW arabam oldu daha önce 205 gti alfa romeo fiat bravo derken BMW tadı bir başkaymış gerçekten Bmw hastalık bilrirdim ama o direksiyona oturmak gerçekten büyük bir haz. Eskide olsa yaşlıda olsa farkını hissettiriyor. Aslında gecen ay 2006 2007 1.16i yada 2003 2004 3.16 veya 18 bakıyordum işler değişti E36 compact veya sedan 3.16 bakarken 5.20 biraz sürpriz oldu ama piyasada düzgün E36 bulmak gerçekten çok zormuş. Hava yağışlı olduğundan arabayı çamurlu çamurlu resmetmiyim dedim en kısa zamanda paylaşırım resimleri. Bmw konusunda her türlü tavsiye görüş ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heawen -- 23 Şubat 2011; 23:17:37 >

• Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah
  • Kazasız belasız.
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • eğer temiz bir şekilde aldıysanız uzunca bir süre problem çıkarmayacaktır. iyi günlerde kullanın.
  • hayırlı olsun,
    daha önce e34'üm vardı ama kısmet acil sıkışıklığımdan dolayı sattım. şimdi biraz daha bekleyip e66 sahibi olmayı planlıyorum. gerçekten bmw tadı bir başkadır. e34 görünüm ve performans açısından sizi tatmin edecektir, peugeot'dan sonra. yakıt konusunda da kimileri kabus olarak nitelendiriyor ama asla değil. benim araçta 220 yi vurdum tüp takılıydı daha o da 220 bin lira yakardı ama sıralı sistemdi. birde 3.18ti Compact aracım olmuştu otobanda sol şeritten sağa geçtiğimi genelde hatırlamazdım.
  • hayirli olsun hocam.. aman dikkatli kullanin, boya fln onemli degil de saga sola tiklatirsaniz parcasi cok zor bulunuyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir süre önce değiştirdim arabamı şimdi bir E39 5.20 var 99 model en dolusundan arabada boya yoktu gecen hafta boluda nisan karına yakalanana kadar yolda kayan bir albea gelip arka sağ çamurluğuma vurdu alt kısmı ufak bir işlem görmek zorunda kaldı. Valla benim aracımda brc lpg var uzun yolda 20 kuruşlara kadar indirdim konyadan çıktım afyona kadar kilitledim 110 a 20 kuruş yaktım. Dur kalk yoğun trafiğe girmezsem 28 30 kuruş yakıyorum.
  • o da hayırlı uğurlu olsun o zmn ve aynı zamanda geçmiş olsun tabii
  • hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.