Şimdi Ara

E4300 de oc değerleri ve ayreten zalman ile ısınma sorunu :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar e4300 işlemcim var ve zalman 9500 cpu sogutucusu aldım sıcaklıkları aşagıya ss olarak koydum ve voltaj vermeden de oc yaptım şu an da 1.8 den /// 2.25 ghz de çalışıyor sistem fakat sıcaklıgın zalmana ragmen yüksek olması içime sinmiyor işlemciyi 2.5 e zorlamadan ve aynı sıcaklıkta nasıl çıkartabilirim acaba ??

sıcaklıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertan2641 -- 26 Ocak 2009; 0:22:00 >

• yok mu bilen ya
  • boştaki sıcaklık buysa bence fazla o işlemci stok fanla oc li yük altında 50 li derecelerde gezinmeli

+++++o soğutucuyla işlemcini rahatca 400x9=3.6ghz olmadı 333x9=3ghz de kullanabilmen gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1a1a1fs -- 26 Ocak 2009; 3:10:11 >
  • termal macunu yanlış sürmüş olmayasın çok fazla o sıcaklıklar

soğutucun olduğuna göre 3 yada 3.6 çalıştırırsın anakartta önemli tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

termal macunu yanlış sürmüş olmayasın çok fazla o sıcaklıklar

soğutucun olduğuna göre 3 yada 3.6 çalıştırırsın anakartta önemli tabiki

hocam anakartım Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 ama yine de 3.0 ortalarında dolaşması gerekir işlemcimin aynı işlemciye sahip diğer kişiler e baktıgımda voltajsız bu hızlara çıkmışlar acaba bendeki sorun ne olabilir termal macun doğru yanlış sürülmesi ile alakası yok fakat zalman 9500 ü kutu içeriğinde çıkan vidalarla montajladım neden böyle acaba ?
  • Kardeş galiba aynı işlemci bendede var. Fakat çok fazla sıcak seninki benimki bile masa üstünde 16,17 derece fansız Thermalright ile masa üstü 20 derece Stret fighter oynadığım fansız 45 dereceyi gördüm.
    12 cmlik 2200 RPM fan aldım 7 ytl ye onu taktım masa üstünde 16 17 derece aynı oyun Stret fighter denedim 20 dereceyi geçmedi
    güçlü oyunlardada PREY , VS. 50 dereceyi hiç görmedim diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 26 Ocak 2009; 17:23:07 >
  • Soğutucuyu iyi monte ettiğine dikkat et derim...
    o tür soğutucular çok zor monte edilir...
    bir kez daha göz gezdirmeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLADE66

Kardeş galiba aynı işlemci bendede var. Fakat çok fazla sıcak seninki benimki bile masa üstünde 16,17 derece fansız Thermalright ile masa üstü 20 derece Stret fighter oynadığım fansız 45 dereceyi gördüm.
    12 cmlik 2200 RPM fan aldım 7 ytl ye onu taktım masa üstünde 16 17 derece aynı oyun Stret fighter denedim 20 dereceyi geçmedi
    güçlü oyunlardada PREY , VS. 50 dereceyi hiç görmedim diye hatırlıyorum

ya nasıl oluyor da bende o sorun oluyor ya S:S:S

stok fanı takcam şimdi belli olur hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.