Şimdi Ara

E46 ci mi Sirocco mu bütçe 50.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdakilerden hangisini tavsiye edersiniz birini alacağım kesin?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2001-model-manuel-coupe-m-paket-436616843/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-bakimli-yer-ucagi-432112924/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitesniper -- 13 Mayıs 2017; 17:0:25 >

• Hangisi temiz ve bakımlıysa. Bmw sanmıyorum pek temiz çıkacağını gerçi sirocconunda ama temizliğinden eminsen sirocco alınır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    bu paraya bmw eski mi duruyor sizce
  • Scirocco muhtemelen sıkıntılıdır. Pert, kayış arabalara 60K para istiyorlar artık.

E46 ise yaşlandı. Bir önceki nesilin akıbetine uğradı uğrayacak. Ben olsam ikisini de almazdım.

Alternatifin var mı?
  • İkiside Apaçi arabası, şikoko daha yeni ve genç işi

• Kalavun kullanıcısına yanıt
    Evet eski kasanın akıbeti gerçekten kötü ben nasıl onu istermişim diyorum iyiki almamışım ozamanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesniper

E46 makyajlıda kurtarmaZ MI

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-soylu-motors-2005-bmw-3.16ci-115hp-m-paket-420025084/detay/

Bağcılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sirocco da egzantrik mili degismis ama krank a dokunmamislar bu tarz islemlerde tek tarafli degisim olursa arac rolantidede yururkende biraz silkeleme yapar alt taraf gucsuz duser .. Ayrica 2009 model benzinli bi aracta yakit pompasi niye degisir muhtemelen arac biraz benzinsiz kalmis buda araca pek duzgun bakilmadigini gosterebilir..

• Haklısınız sirocco da piston kırmada duymuştum en iyisi temiz bir e46 bulmak facelift
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı tro yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitesniper

Haklısınız sirocco da piston kırmada duymuştum en iyisi temiz bir e46 bulmak facelift

Piston kirma diye bisey yok burda , kaldiki piston kirma lafini kim cikarmissa iyi sallamis illa 2 si arasindan olacaksa kesinlikle srocco olmali tercih ..

• şirokayla e46 arasında kalmışsanız şirokko alın :)

e46 ayrı bir zevk işidir.

• Eğer E46 köfte çıkarsa her ay 1000 liranı yer.
  • O paraya net e46 coupe sürerken keyif alırsın en azından

• Yahu ben de yetkili servis faturası zannetim Scirocco'daki. Bildiğin özel servis faturası. Ver sanayideki esnaflara vergisi kadar para ver sana 10bin liralık fatura keserler. Fatura bile yanlış yazılmış hep zaten. Bence Scirocco'dan kaçın. Twincharger motoru toplamak her ustanın işi değildir. Zaten yarım toplanmış gözüküyor. Kaçın bence hocam. Babam sanayide parçacı, küçüklüğüm sanayide geçti... Neler dönüyor şu sanayilerde neler... Üç kuruş fazla olsun düzgün olsun araç. Bu fiyat seviyesinde düzgün Scirocco bulunmaz.

Bmw fena değil gibi ama kenarda en az 10bin tutabilecekseniz alın. Yoksa alınmaz bence. Her an ne olacağı belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Yahu ben de yetkili servis faturası zannetim Scirocco'daki. Bildiğin özel servis faturası. Ver sanayideki esnaflara vergisi kadar para ver sana 10bin liralık fatura keserler. Fatura bile yanlış yazılmış hep zaten. Bence Scirocco'dan kaçın. Twincharger motoru toplamak her ustanın işi değildir. Zaten yarım toplanmış gözüküyor. Kaçın bence hocam. Babam sanayide parçacı, küçüklüğüm sanayide geçti... Neler dönüyor şu sanayilerde neler... Üç kuruş fazla olsun düzgün olsun araç. Bu fiyat seviyesinde düzgün Scirocco bulunmaz.

Bmw fena değil gibi ama kenarda en az 10bin tutabilecekseniz alın. Yoksa alınmaz bence. Her an ne olacağı belli olmaz

Fatura'da Özön yazıyor hocam. Çekmeköy'deki Yetkili VW Servisi.

Şahsi görüşüm, 2 arabada masraflı olacaktır. E46 yaştan dolayı her ay süprizler yapabilir. 140-150 bin kmde alacağınız TSI 160lık Superşarjlı + turbolu motor'da her an büyük bir süpriz yapabilir. Bu motor artık üretimden kaldırıldı, ve 30-40 binde 1.4 TSI 160lık, motoru değişen CC gördüm ben.

Alternatif üreteyim, Astra J GTC 1.6 veya 1.4 Turbo. Tasarımı bence Scirocco'dan daha heybetli, yakıtı bir miktar yüksek olabilir ama her köşede rastlanacak bir araçta değil. Birkaç parça boya ve değişenleri var bu araçların ama 150-160binde araca ben 1-2 parça değişenli/boyalı aracı tercih ederim şahsen.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-astra-gtc-1.6-435103427/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-servis-bakimli-temiz-full-paket-312057517/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

Orijinalden alıntı: Saab9000

Yahu ben de yetkili servis faturası zannetim Scirocco'daki. Bildiğin özel servis faturası. Ver sanayideki esnaflara vergisi kadar para ver sana 10bin liralık fatura keserler. Fatura bile yanlış yazılmış hep zaten. Bence Scirocco'dan kaçın. Twincharger motoru toplamak her ustanın işi değildir. Zaten yarım toplanmış gözüküyor. Kaçın bence hocam. Babam sanayide parçacı, küçüklüğüm sanayide geçti... Neler dönüyor şu sanayilerde neler... Üç kuruş fazla olsun düzgün olsun araç. Bu fiyat seviyesinde düzgün Scirocco bulunmaz.

Fatura'da Özön yazıyor hocam. Çekmeköy'deki Yetkili VW Servisi.

Şahsi görüşüm, 2 arabada masraflı olacaktır. E46 yaştan dolayı her ay süprizler yapabilir. 140-150 bin kmde alacağınız TSI 160lık Superşarjlı + turbolu motor'da her an büyük bir süpriz yapabilir. Bu motor artık üretimden kaldırıldı, ve 30-40 binde 1.4 TSI 160lık, motoru değişen CC gördüm ben.

Alternatif üreteyim, Astra J GTC 1.6 veya 1.4 Turbo. Tasarımı bence Scirocco'dan daha heybetli, yakıtı bir miktar yüksek olabilir ama her köşede rastlanacak bir araçta değil. Birkaç parça boya ve değişenleri var bu araçların ama 150-160binde araca ben 1-2 parça değişenli/boyalı aracı tercih ederim şahsen.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-astra-gtc-1.6-435103427/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-servis-bakimli-temiz-full-paket-312057517/detay

Bu astralar Scirocco dan çok daha yakışıklı duruyor Hocam. Ayrıca içleri de daha güzel.

• Galeri den arac alma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.