Şimdi Ara

E4600 Nasıl Overclock Yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar E4600 2,40 Ghz. Cpu aldım birde overclolck için en iyi anakart Gigabyte Ep-35c-dscr aldım ama overclock yapamıyorum. Biosa giriyorum ayar yapıyorum F10 ile kayıt edip çıktığımda açmıyo bilgisayar 2 - 3 kere kendi açmaya çalışıyo açamayınca 3 de tü cpu ile ayarlarımı sıfırlayıp kendi otomatik ondan sonra 3 de kendi açıyo ama herşey cpu ile yaptığım sıfırlanmış oluyo bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı sorunsuzca ayar yapabileceğim.

• kardeş öncelikle rasgele yapma bu oc işini. forumda overclock bölümünda üst başlıklarda core2duo için özel anlatımlar var. önce onlara göre yavaş yavaş ilerlemeye çalış. mesela birden bile fsb 200 ken 280 yapılmaz. bunun belli değerleri belli ayarları vardır. öncelikle dediğim gibi overclock bölümündeki konuları okuman lazım...

sonrasında mutlaka bi yerlere gelmiş olursun zaten. takıldığın yerde yine overclock bölümüne açarsan daha fazla yardım alırsın. burası bu konu için biraz yanlış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmaugur1

Arkadaşlar E4600 2,40 Ghz. Cpu aldım birde overclolck için en iyi anakart Gigabyte Ep-35c-dscr aldım ama overclock yapamıyorum. Biosa giriyorum ayar yapıyorum F10 ile kayıt edip çıktığımda açmıyo bilgisayar 2 - 3 kere kendi açmaya çalışıyo açamayınca 3 de tü cpu ile ayarlarımı sıfırlayıp kendi otomatik ondan sonra 3 de kendi açıyo ama herşey cpu ile yaptığım sıfırlanmış oluyo bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı sorunsuzca ayar yapabileceğim.

buyuk ıhtımal ram hızı yuzundendır otomatıkteyse o/c yapmak mumkun degıl manuele getırıp carpanı degıstırmen lazım otomatıkte 4 ken ben 2 yaptım 1100 mhz den 670 lere düştü şu an sorunsuz kullanıyorum o/c hakkında fazla bilgim olmadğı için ve 3 ghz i geçememsiyle ünlü bir işlemcim olduğu için fazla kurcalamıyorum :) ramleri elden cıkarıp 800 yada 1066 lık almayı düşünüyorum o zaman daha iyio/c olacaktır en azından umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 2 Haziran 2008; 0:23:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.