Şimdi Ara

E5 Otobüs Hız Sınırı İhlali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E5te önümde seyir halinde olan otobüs 100km/s hız ile sol şeritte gidiyordu. Video kaydını aldım. E5 için sınırları ne kadar şuan otobüslerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video kaydı almanız birşeye yaramıyor, ihlal anında orda bir trafik polisi yoksa 3. şahıslar tarafından çekilen fotoğraf-video gibi içerikler ceza için dayanak olarak kullanılamıyor.

Otobüslerin bölünmüş yolda hız limiti 90, %10 ile 99km/s yapar, gerçi onlarda takoğraf vs var %10 işlemi nasıl uygulanır nasıl olur bilmiyorum ancak videonuz da olsa ceza yazdıramazsınız. Hem sizin elinizde radar cihazı mı var, neye göre videodan aracın hızını tesbit edecekler?

http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Trafik/HizSinirlari.aspx

• Sınır ne olursa olsun video ile cezai işlem yaptıramazsınız bilemezsiniz kaç km hızla gittiğini.Mobese veya radara yakalanırsa emniyet zaten cezayı yollamıştır.

• neyin peşindesin ...e5 de 75 km hızlamı gitsin?
  • Otobüs 100 km ile gittiğini nasıl isptlayacaksin sen o arada kaç km hızla gidiyordun sana hız limiti yokmu

Otobüs otobüs canınız sıkılınca otobüs

Çocukken topunuz otobüsemi kacti

• Onlara kırmızı ışıkta geçmek bile serbest

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir orta bir sağ bir sol şeride geçip, daha sonra uzun süreli sol şerit ihlali yapan bir otobüs görürseniz durup sizde tebrik edin o halde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünemedi

Bir orta bir sağ bir sol şeride geçip, daha sonra uzun süreli sol şerit ihlali yapan bir otobüs görürseniz durup sizde tebrik edin o halde

Yav birak bu bolum ergen dolu.Uzun yolda 120 ile mi gidecegiz hiz siniri artmali diyorlar surekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Video kaydı almanız birşeye yaramıyor, ihlal anında orda bir trafik polisi yoksa 3. şahıslar tarafından çekilen fotoğraf-video gibi içerikler ceza için dayanak olarak kullanılamıyor.

Otobüslerin bölünmüş yolda hız limiti 90, %10 ile 99km/s yapar, gerçi onlarda takoğraf vs var %10 işlemi nasıl uygulanır nasıl olur bilmiyorum ancak videonuz da olsa ceza yazdıramazsınız. Hem sizin elinizde radar cihazı mı var, neye göre videodan aracın hızını tesbit edecekler?

E5'te 70 olması lazım sınırın. Keza otomobiller için de 80. Gerçi kimse uymuyor buna. Nasıl bir hız kontrolü yapılıyor merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Video kaydı almanız birşeye yaramıyor, ihlal anında orda bir trafik polisi yoksa 3. şahıslar tarafından çekilen fotoğraf-video gibi içerikler ceza için dayanak olarak kullanılamıyor.

E5'te 70 olması lazım sınırın. Keza otomobiller için de 80. Gerçi kimse uymuyor buna. Nasıl bir hız kontrolü yapılıyor merak ediyorum.

İstanbul yerleşim yeri içinde kalan kısımda hızlar düşük ama ben E5'i genel D100 karayolu olarak yorumladım, yerleşim yeri dışında bölünmüş yol olarak geçiyor limitler yükseliyor tabi.

• E5 dediğiniz yol Harem'den Bolu'ya kadar uzanıyor. Otobüs dediğiniz özel halk otobüsü ya da belediye otobüsü mü yoksa şehirler arası yolcu otobüsü mü?
    Şehir içi otobüsleri zaten 100 kilometre hıza canı çıkarak ulaşabiliyor. Genelde GPS verisi olarak da 90'lı KM'lerde (94-96) dolaşıyorlar. GPS'te 100 km'ye vuran şehir içi otobüs görmedim (E11 ile TEM'de dahi).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.