Bildirim
E5300 VS HD4850
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
3,5 ghz+ overclock olabilen bir işlemci sorun yaşamazsın. -
Default (stock)ayarlarda sorun olurmu peki ? -
olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: R.E.M
Default (stock)ayarlarda sorun olurmu peki ?
Sorun olmaz ama tam performans için overclock yaparsan iyi olur. -
kesinlikle olmaz. ben E4400 le kullanıyordum HD4850 imi
3 GHz veya üstü OKdir. -
Teşekkürler cevaplar için -
zaten stock voltaj ile sadece fsb yi 266 yaptığınızda 3470 mhz e oc olan bir işlemci E5300.3 üstü şart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 6 Şubat 2011; 17:28:22 > -
Bende zamanında E2160 1.8@3.4 ghz'de kullandım HD 4850'yi. Tabi o zaman çift çekirdekli işlemciler yeterliydi. Şuanda da 3.5 ghz üzerinde yeterli olacacağını düşünüyorum E5300'ün. Tabi 4 çekirdek destekli oyunlarda nispeten performans kısıtlaması yaşayabilirsiniz, fakat şuandaki en iyi yapabileceğiniz şey 3.5+ ghz'de kullanmak... Zaten rahatça 3.5+ ghz'e çıkarabileceğinizi düşünüyorum işlemcinizi -
herahngi bi dar boğaz falan olmaz nerden çıktı bu dar boğaz muhabbeti anlamadım gitti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X