Şimdi Ara

e90 mı n97 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Elimde blackberry 8520 var fakat internette yavaş kalıyor birde ekran küçük olunca işler zorlaşıyor.Mail, facebook konusunda güzel ama internetle pek haşır neşir olduğumdan bu iki telefon arasında kaldım.Bana internet konusunda hangisi daha iyi yardımcı olabilir ? bütcem 450 ye kadar.

• Iki cihazı da tavsiye etmem. Aslında biraz daha bütçeniz olsa C6-01 derdim ama biraz bekleyin. Nokia 500 öneririm fiyatı da gayet uygun olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Iki cihazı da tavsiye etmem. Aslında biraz daha bütçeniz olsa C6-01 derdim ama biraz bekleyin. Nokia 500 öneririm fiyatı da gayet uygun olacak.

tavsiyen için teşekkür ederim c6-01 olabilir ama nokia 500 klavyesiz sanırım klavyeli olmalı benim için.Birde n97 den ne farkı var bu c6 nın ?
  • n97 alınmaz c6-01 al çok daha iyi dokunmatiği kapasitif kullanışlı
  • C6-01'in de klavyesi yok. C6'da var. Ona bak istersen. Bütçen geniş olsaydı E7-00 tam senlik bir cihazdı ama maalese meblağ yüksek. N97 ile C6 arasında Carl Zeiss mercek ve dahili hafıza dışında bir fark yok. Işlemci, RAM vs birçok özellik aynı. Yani o paraya değmez. C6-00 al paranın bir kısmı cebine kalmış olur.
  • Nokia 500 önermem. Telefonda 3D hızlandırıcı olmadığından çoğu oyunu açamıyor. Nokia 600 ya da C6-01 öneririm.
  • oyun vs. benim için 2. planda önemli olan düzgünce internette surf yapabilmek bloglarıma bakabilmek vb.benim derdim internet yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Mu?; Nokia Mı?
    16 yıl önce açıldı
    Iphone 7 mi Htc U11 mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyfurkan

oyun vs. benim için 2. planda önemli olan düzgünce internette surf yapabilmek bloglarıma bakabilmek vb.benim derdim internet yani

internet senin için önemliyse kapasitif ekranlı telefonlara bak birde flash player desteginin olmasına dikkat et , n97 nin tarayıcı performansı ve resistif ekranı seni telefondan sogutur o kadar parayı o telefona verme , illa nokia almayacaksan x10 , ideos x5 , wave2 gibi cihazlarada bak ikinci el olarak
  • x10 pahalı diğerlerine göre ayrıca bunlarda klavye yok benim için dokunmatik önemli değil zaten. klavye internet geniş ekran bunlar önemli.Javascript destekli siteleri düzgünce açabilen önbellekte tıkanmayan bişi lazım.E90 bu yönüyle beni cezbediyor ama boyutu büyük n97 de malum kimse tavsiye etmiyor başka alternatif var mı e90 benzeri
  • Bulabilirsen N900'e bak derim.
  • sıralamam n900 e90 n97 oldu umarım bulurum ilk 2 telefonu.
  • bugün ankara sıhhıyedeki telefoncuları gezdim 1 tane n900 bulabildim fakat ekranı çiziklerle dolu ve tuşlarının birinin yarısı yoktu fiyat olarak 500 tl dedi bende direk uzaklaştım yani ordan.forumdan almaya çalışsam takasa gireceğim için kişisel alışverişlerde sıkıntılı bir durum.fiyatı biraz aşağı çekip acaba tuş takımını satın alıp taktırsam bir sorun olur mu ? birde N900 e 8520 curve + 8 gb ipod touch 3. nesil versem fiyat olarak yeterlimidir.curve yi 200 e sayarım dedi ipoda bişi demedi ? Bunların değeri tahmini ne kadar eder ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucl3us -- 1 Kasım 2011; 23:42:50 >
  • sahibiden.com dan bak daha uygun fiyata temiz bulursun , telefoncuların sattıgı telefonların çogu bozuk sorunlu çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

sahibiden.com dan bak daha uygun fiyata temiz bulursun , telefoncuların sattıgı telefonların çogu bozuk sorunlu çıkıyo

Evet dogru soyluyosun yani sanki alip yerde suruklemisler cihazi o cihaza o fiyat cok zaten en iyisi ben cihazlari degerinden satip sahibinden com dan yada burdan bulursam aliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.