Selamlar sevgiler öncelikle herkesin yorumuna görüşüne ve en çok da tecrübelerine ihtiyacım var. paylaşırsanız çok sevinirim. %90 da bu 3 modelden biri olacak bu yüzden eksik bilgilerle almak istemiyorum. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? çok kararsız bir durumdayım, şöyle anlatayım. İlk önceliğim aracın 130bin km den fazla olmaması, parça parça boya gibi şeylere çok takılmam. aklımda 1.200 civarlarına tt quatro alıp, bir kaç forged ve soft bir yazılımla uzun yıllar kullanmak istiyordum, ama bmw de bir yandan hep aklımdaydı, 330 veya 335 lere baktığımda zaten fiyatlar uçuk ve düşük km yok civarı, bu yüzden 3,20i ve 3,20d lere bakmaya başladım, alınabilecek araçlar var şuan ama bu seferde 3,20i nin hantal kalması (tecrübem yok, forumlardan okuduğum kadarıyla) ve 3,20d ise km ye göre orantı yapınca fiyatının daha üst seviyelere çıkıp km nin yükselmesi biraz hevesimi öldürdü. ayrıca nedense eski dizel otomobiller ve turbolar hep olumsuz bir his uyandırıyor içimde(ama tercihlerim arasında). sonra birazdaha düşündüğümde çocukluk hayalim olan e63 geldi aklıma, her zaman vardı ama teknik bilgi olarak en uzak olduğumda bir araç. hem sıralı 6 silindir olması 3,20d-i ye göre daha cebedici hemde fiyatı 3,35 30 lara göre alabileceğim düzeyde. yakıt olarak küçükten üzüleceğim ama bunu dert etmiyorum. daha fazla detaylandırma yapacaktım ama çok uzun olur bu yüzden sizlerde eşlik eder yardımcı olursanız yorumlarda konuşuruz hem de bu üç modelin detaylarını diğer düşünen arkadaşlar içinde detaylandırmış oluruz. şimdiden herkese teşekkür ederim. |
Bildirim