< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ea 1.9k tavsiye
-
-
İlk bine girdim İstanbul veya Ankara hukuk yazicam sanırım
Hukukçu (savcı) tanıdık var adam tam olarak istediğim hayatı yaşıyor hiçbir şikayetini de duymadım. Forumda karalandigi kadar kötü değil. Araştırsan kaybın olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendimin Celladıyım -- 17 Temmuz 2024; 15:30:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
econun arkasına bi şeyler yazmak zorundayım mecbur ama ne yazcam bilmiyom. ui ve pols yazsak ne olcaz. imdat allahım
Arkadaşlar ilk 5k da hukuk yazmanızı önermiyorum hukuk okumak da mesleği yapmak da günümüz şartlarında pek matah değil ilk 1,5k'ya kadar itü econ ondan sonra 5k'ya kadar türk alman işletme/ekonomi düşünülebilir Almanca 1 sene zorlar ama sonrasında hem güzel imkanları var hem de mezun olunca alman menşeili şirketlerde iş garantisi var gibi bir bölüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam herkes her yerde çok kötü durumu diyor ben de koü mezunu avukat gördüm durumu orta halliydi 2.senesinde ama bilemedim böyle istisna gibi geliyor bana. 800den ankara hukuk yazacak biri var benim mahallede de aynı şekil.
hocam kampüsü vasat üstüne yurt yok tek çare eve çıkmak o da fırsatçılıkla birlikte fiyatlar çok üst seviye ya. en yakın yurt otobüsle 2 saat gibi erkekler için.
harbiden bu bir cendere hocam ea 500 girip rahat kafayla takılmak vardı şimdi
KOÜ mezunu bir avukatın ikinci senesinde orta halli olması umut verici bence, KOÜ'den avukat olarak çıkıp kısa sürede bu seviyeye ulaşılabiliyorsa Ankara/İstanbul hukuktan hakkıyla çıkmak iyi şeyler getirir bence.
Hukuk okuduğunu bildiğim 3 kişi var üçünü de güzel gördüm. Halk özellikle internette hukukun üzerine çok gidiyor İİBF bölümleri öne çıkarılmaya başladı. Benim de amacım "manyak para" kazanmak olsaydı BOUN YBS/psy/turizm yazardım muhtemelen zaten bunun için çalışıyordum başlarda ama şimdi manevi açıdan daha tatmin edici olacağını düşündüğümden hukuk yazacağım.
Ha vergi rekortmenleri listesine giren İstanbul/Ankara hukuk mezunları da mevcut ne kadar kazanacağın sana kalıyor her güzel üni-bölüm kombinasyonunda olduğu gibi. Tıp gibi severek yapacağını düşünüyorsan yazılacak bir bölüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendimin Celladıyım -- 17 Temmuz 2024; 17:24:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
up
ytü yaz geç 5k kapatacak bu sene
-
hocam biraz bilgi alabilir miyim sanırsam artık marka isimler konferanslara vs. geliyor gibi bir şey gördüm top tierler karşısında durumuna ne dersiniz mezunları nasıl durumda staj imkanları vs. elinizden tutuyorlar mı
-
Gazi ybs
odtü ir , yeditepe işletme-econ , boun turizm gider gibi bu sıralamaya
birde hocam sanırım siz çok iyi çekmiştiniz sıralamanızı bi tavsiyeniz var mıdır? 33k dan ilk 500 hayal mi oluru var mı
-
hocam 1.mezunda 138k yaptım gayet olur yt'de yunus efe diye bir eleman vardı 200k'dan 600'e çeken ona da bakabilirsiniz ben ondan esinlenip bu hedefi koydum. zaten 33k demek sağlam temel demek ben adam gibi hiç düzen oturtamadım her çalıştığım vakit kafama o gün ne esiyorsa onu yapıyordum tavsiyem bir plan oluşturmanız. haftalarca çalışmadığım olmuştu sakın derslerle aranızı açmayın edebiyat tarih çalışmam boşa gitmişti baştan playlist vs. bitirmiştim. o gün çalışma isteğiniz olmasa bile en azından 1 saat de olsa okuma yapın yatakta vs. dinlenme halinde. ea'nın anahtarı da ayt matematiktir o kadar sene başında bilgi sarmallar, orijinaller, 3d'ler aldım sonuç sadece vdd + bilgi sarmal lti bazı testler + 345<-bunu da tam bitiremedim zor testleri atlamayın kesinlikle özellikle vdd nin beceri temellilerinin hiçbirini yapmadım videoyu direkt atlıyordum allah kahretsin büyük hata valla zor geliyorsa zor gelsin abi nolcak bir daha dönersin o soruya yine yapamazsın ama sonuçta öğrenmeye çalışmak çok önemli. yarış son düzlükte kazanılır diyorlar ya çok doğru hocam son zamanlara doğru tüm gün twitterda fenerbahçe seçimleri için takılıyordum haziranın ilk haftası ucl gecesinde morinyo açıkladıklarında tüm gece ayaktaydım vs. yani anlayacağınız aslında benim de hedefim 500dü ama fanatiklik, düzensizlik ve istikrarsızlık beni bitirdi.
edb: kadir gümüş izledim çok detay anlatıyor dersten sonra aklımda hiçbir şey kalmıyordu ders defterimi önüme koyup kendi soru bankasını cumhuriyet şiirine kadar bitirmiştim. altını çizdirdiği şeyleri arada okuyordum rüştü hocanın bir sürü kampımsı oynatma listeleri var onları sınava 1 gün kala bile izlemiştim. ayt sabahı 5te kalkıp video defteri baştan sona okumuştum altı çizili şeyleri 2 saat boyunca. sınava doğru iyice edb salmıştım beni kurtaran kolay edb. ile bu oldu standart sorular gelse 21 2 yapamazdım. zart zurt heriflerin eserlerini geçtim adını bile öğrenmeyin temel olanları soruyorlar
tarih: en başta ramazan yetgin izledim kesinlikle tavsiye ederim anlatış tarzı baya iyi kendi soru bankasını komple bitirdim. ardından dedim ya unuttum diye soner ardıç tarih diye bir kanal var muazzam abi böyle bir şey yok bu adam akıp gidiyor 2.5x'te tam kıvamında oluyordu fulledim zor gelmediğinden ama bir tık zor gelse bile 1-2 yanlış çıkarırdım en iyi dersim merakım olduğundan tarihti.
coğrafya: tyt kısmında coğrafyanın kodları harita kampı+garanti konuları kampını izledim sonra sınavda boğazlı soruyu yanlış okuduğumdan kaçırdım ekstra bir şey gerektiğini sanmıyorum yine coğrafyanın kodları türkiye haritaları kampı izlenebilir yanına ek olarak biraz detaymış ama önceki senelerde zor türkiye harita soruları çıkmış yine çıkabilir ek olarak küresel ve bölgesel örgütleri öğrenin.
matematik: eyüp b babaninyo der geçerim vdd mükemmel bir şey bence asıl olayı beceri temelli sorular ben onu kaçırdım siz yapmayın 345 ile birlikte ilerlettim gayet güzeldi ek olarak bıyıklıdan lti oturmadığı için bir tur izlemiştim yanında bilgi sarmal sb. bazı testlerini çözdüm eyüp hoca integralde çok kısa yollu anlatıyor ona uyuz olmuştum.
geometri: kenan karadan üçgeni izleyip karekök 0 çözdüm ilk mezun senemde yani bir temelim vardı. bu sene de yine üçgeni kenan karadan izleyip 345ten çözdüm ardından kalan konuları bıyıklıdan film izler gibi açıyordum bazı yerlerde hatalar vs. vardı ama yine de iyiydi sonra karekök 0la pekiştiriyordum benim çok işime yaradı bu kaynağın küçük görüldüğüne bakmayın geometriyi bana kavrattı. erol geometri diye bir kanal var günlük soru atıyordu bir ara günde 4-5 tane onları izliyordum yatmadan 200 tanesini izlemişim o baya yardımcı oldu. yine analitik için eyüp b oynatma listesi var benim vaktim olmadığımdan önce durdurup kendim çözmedim sadece pürdikkat izledim ama siz orayı öyle izlerseniz sınavda en baba sorularla gelsinler yine analitiği tokatlarsınız.
trigonometri beni çok zorladı apotemi fasikülü aldım yine asıl olayı olan maratonu çözmedim ve sınavda 2 tane trigo kaçtı tavsiyem zor sorudan kaçmayın.
kısacası ayt matta her önünüze geleni yiyin ve keyfinize bakın ilk 500 yaparsınız zor bir şey değil hocam tek olay matematik.
çevremde tek 2.mezun bendim mental sağlık korumak çok önemli çevreye kulak asmayın çoğu konuda he diyip geçin.
insanları kırmaktan da kaçınmayın her buluşmak isteyene ok demeyin her oyun oynamak isteyene ok demeyin hedefiniz her şeyden önemli maalesef ben sevgilimi ve arkadaşlarımı kıramıyordum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
sağolun hocam gecenin bu saatinde zamanınızdan ayırıp bu kadar yazmışsınız yazdıklarınız benim için önemli teşekkür ederim.
-
önemli değil hocam ailemi ikna edebilirsem rakibin olurum belki
Bundan bir kaç sene önce ea için bu tarz bir sıralama gerçekten iyiydi. Bu zamanda da iyi denilebilir sonuçta 1.9k yapmışsın kolay değil ama maalesef sıralamalar o kadar ilerledi ki marmara ybs falan düşünülmeye başlanmış. Artık rahat bi kafayla tercih yapabilmek için eada 500 gibi bi sıralama şart oldu.
-
maalesef hocam durum çok vahim birkaç yıla ea 500 için 73-75 civarı aytler konuşuyor olacak insanlar belki, rekabet artık burada da kızışacak.
Bilkent pols yazılır bence bu sıralamaya okul etkisinden dolayı.
Benim anlamadığım ve işin saçma olan kısmı şu ilk 2k yapan insan sayısı eskiden de aynıydı şimdi de aynı sonuçta sıralama sınavı ama nasıl oluyorsa sıralamalar acayip boyutlara geldi her sene katlanarak yukarıya çekiliyor üst kısımlar da alt kısımlar da. İnsanlar hukuk, psikoloji yerine iibf'ye yöneliyor deseniz bence bu da mantıklı değil çünkü evet bazı hukuk fakültelerinde biraz düşüşler olsa da genel olarak hukuklar sabit kalmış hatta bazıları yukarı bile çekmiş. Sanki eskiden ilk 2k'da 2k kişi varmışta şuan 2k'da 5k kişi varmış gibi anlayadım.
Benzer içerikler
- tus zor mu
- kimyasal türler arası etkileşimler kaynama noktası sıralaması
- 60 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- tıp kazanmak için günde kaç soru çözülmeli
- 3d paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X