Bildirim
East'de güvenli bir şekilde nasıl RP çekerim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir sürü rp satış sitesi var üzerine 1-2 lira kar koyup satıyor adamlar. Araştırırsan bulursun. -
Mobil ile malesef 1 2 lira değil 2 katı farkediyor sitelerde .... -
bana yolla ben çekeyim güvelinir. -
Kredi kartıyla rahatça çekiyorum ben hiç sorun olmuyor . İlk çekişten sonra oyun kart bilgilerini saklıyor aynı sekilde ugrasmadan çekmeye devam ediyorsun hem en ucuz kredi kartıydı galiba ?
Herneyse 1 yıldır karttan rp çekerim güvenilirdir. -
Kredi kartı kullanacak kadar büyük olmadığımı düşünerek açtım zaten bu konuyu. Sanırım yukarıda da belirtmiştim olmadığını. Neyse, teşekkürler cevaplayanlar için. Araştırayım birazcık. -
xgame Den rahatlıkla alabilirsin PTT Den yatırıp. ve ya güvendiğin birinin kredi kartıyla zahmetsiz alabilirsin -
Atm'lerden kartsız para yatırabiliyorsun. Bu şekilde güvenli bulduğun bir siteye para yatırıp RP çekebilirsin. XGame TR'yi kullanabilirsin. Ben oradan alıyorum. -
Cep-t paracard. -
Cep-t paracard öneririm eğer turkcell hattın var ise.Kimseye muhtaç olmadan güvenli bir şekilde alabilirsin. -
cep-t bankacard
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X