Şimdi Ara

East'de güvenli bir şekilde nasıl RP çekerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba... Yakın zamanda TR'den East'e geçtim. Fark ettim ki TR'de olduğu gibi telefon ile RP alamıyorum. Kredi kartım da yok, bunun güvenli ve rahat bir yolu var mıdır? Nasıl RP çekebilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

• Bir sürü rp satış sitesi var üzerine 1-2 lira kar koyup satıyor adamlar. Araştırırsan bulursun.
  • Mobil ile malesef 1 2 lira değil 2 katı farkediyor sitelerde ....
  • bana yolla ben çekeyim güvelinir.
  • Kredi kartıyla rahatça çekiyorum ben hiç sorun olmuyor . İlk çekişten sonra oyun kart bilgilerini saklıyor aynı sekilde ugrasmadan çekmeye devam ediyorsun hem en ucuz kredi kartıydı galiba ?

Herneyse 1 yıldır karttan rp çekerim güvenilirdir.
  • Kredi kartı kullanacak kadar büyük olmadığımı düşünerek açtım zaten bu konuyu. Sanırım yukarıda da belirtmiştim olmadığını. Neyse, teşekkürler cevaplayanlar için. Araştırayım birazcık.
  • xgame Den rahatlıkla alabilirsin PTT Den yatırıp. ve ya güvendiğin birinin kredi kartıyla zahmetsiz alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atm'lerden kartsız para yatırabiliyorsun. Bu şekilde güvenli bulduğun bir siteye para yatırıp RP çekebilirsin. XGame TR'yi kullanabilirsin. Ben oradan alıyorum.
  • Cep-t paracard.
  • Cep-t paracard öneririm eğer turkcell hattın var ise.Kimseye muhtaç olmadan güvenli bir şekilde alabilirsin.
  • cep-t bankacard
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.