Şimdi Ara

easytronic vites opel corsa mı? peugeot 206 mı? hyundai getz mi? hangisi alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyat maksimum 18.000 e kadar cıkabiliyorum. corsa ile peugeot 206 arasında kaldım ama getz de fena diil simdiden tesekkürler....

• KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE CORSA ANCAK 1.4 ÜNÜ BULURSAN DAHA İİ OLUR
  • Getz motor olarak daha iyi direksiyonu çok sert geldi bana+kontak yeri saçma biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Getz motor olarak daha iyi direksiyonu çok sert geldi bana+kontak yeri saçma biraz

MOTOR OLARAK CORSA DAHA ÖNDE ECOTEC MOTOR VAR GETZ LE KIYASLANAMAZ BİLE AYRIYETTEN DAHA GÖSTERİŞLİ
  • 97 hp motor var mı corsa da
    quote:

Orjinalden alıntı: emre000

quote:

Getz motor olarak daha iyi direksiyonu çok sert geldi bana+kontak yeri saçma biraz

MOTOR OLARAK CORSA DAHA ÖNDE ECOTEC MOTOR VAR GETZ LE KIYASLANAMAZ BİLE AYRIYETTEN DAHA GÖSTERİŞLİ

• Bana sorarsan Peugeot al. Corsa kasa yeniledi sayılır yakında gelecek. Ama Peugeot güncel bir otomobil . Getzi ise düşünme bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Bana sorarsan Peugeot al. Corsa kasa yeniledi sayılır yakında gelecek. Ama Peugeot güncel bir otomobil . Getzi ise düşünme bile

Yanlış anlama sanki arkadaş 18000 ytl ye 207 alacak gibi yazmışsın.Sanki 206 nın devri bitmedi mi?

Ben Corsa tavsiye edeceğim.Yalnız Corsaların bir kısmında 30-40000 km de direksiyon kutusu arızası var.Bunu bilerek düşün ve alacağın arabayı kontrol ettir.Easytronik vites de büyük rahatlıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corsanın içi getze göre dar ve kasvetli , ayrıca corsa o kadarda havalı bir araç değil. ama bakın yeni corsa çok güzel ve havalı olmuş.. ama sen eski corsadan bahsettiğin için bence corsa yerine getz daha mantıklı bir seçim olarak duruyor..
  • Valla dostum bende sana bunların içinde şiddetle corsa derim digerlerine fark atan bi araç o ama sadece senin yazdıgın digerlerine... bu aracın belirli uretim serilerinde bi arkasında dedigi gibi direksiyon kutusu kronik olarak arıza cıkarıyordu ama o sorunu hallettiler benim esa dikkatini çekecegim sorun easytronic vites.!!! gerçekten kullanımı cok zevkli olabiliyo hatta otomatik bir aracta dezavantaj olarak gorulen gerikayma duygusu sana kimi zaman duz vites kullanıyormussun hisside uyandırıyo vites gecisleri bayagı bi gecikmeli ama bunların hiç biri onemli degil ama bu sanzımanların omru cok kısa 15000-20000 km gibi degerlerde devriyaj bitiyor ve degişmesi gerekiyor gecen seneki degeride 600ytl idi bu sansımanın ve aracımız hiç hor kullanılmamıstı ne kickdown yapıyodun nede tuksek devirli kullanıyorduk.1.2 araba 2000-3000 rpm yi gecdmiyorduk gitmese bile ama bi senede bitti debriyaj ve bizde sinirlenip sattık aracı.servisin acıklaması aynen sole normalde oto. vitesli sanzımanlar duzgun kullanımda cok daha uzun omurlu olur fakat bu easytronic vitesler manuel vites mantıgıyla (kuru kavrama) çalıştıgı için (yani siz ayagınızla debriyajı ayarlamıyorsunuzda bi yazılım bunu elektronik olarak ayarlıyomus)ve bunu kontrol eden yazılımda tam insan gibi davranamadıgı için uzun yarım debriyaj surelerinden dolayı çabuk bitiyormus. ve bu yuzden debriyajda 600 ytl gibi makul bi rakama degiştiriliyomus...Acıkcası bu bize cok batmıstı ve dedigim gibi sattık yeni casası gelse bile corsa corsa dır ama easytronic vitesinden uzakdur kardesim

• quote:

97 hp motor var mı corsa da
    quote:

Orjinalden alıntı: emre000

quote:

97 degil 190 geliyor bekle

• he unuttum son diyecegimi easytronic vitese
  • arkadasım easytronic sahibi opel corsa sahibi arkadasım aracında memnun değil memnuniyetsizliğin sebebi sanzıman problemleri alacaksan tam otomatık sanzıman al yoksa sıkıntı cekersın
  • easytronic corsa idealdir getz düşünme 206nın işi bitti ztn 207 çıktı artıkk eğer easytronik düşünmeseydin fiesta da önerebilirdimm çünkü eski kasa fiestalarda asm şanzımanda problem vardı ısınınca araba kalıyodu ölee olduğu yerde ama bu makyajlı kasada ne yaptılar sorunu çözdülermi bilmiyorum bi araştır istersenn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.