İlk kez ebaydan alışveriş yapıyorum . Bu telefon genelde 500 tl dan fazla Türkiye de . Bu fiyata ebaydan alınır mı , unlock falan da anlamıyorum , gelirse kullanılır mı ? Adam msj attı 46$ kargo ücreti istedi . Kargoda sorun çıkmaması için yada ben öyle anladım . Adamla mesajlaşmamız şöyle : - That is fine. I will charge 49.95 for international shipping. PayPal is the only method of payment I will accept - Us shipping is listed at 39.95. I'm only charging 10 more for turkey - I only ship express to avoid customs issues
Tam olarak bilgilenip parayı riske atmak istemedim . 1 aydır milestone 2 için uğraşıp duruyorum . 200 tl bugün karta yatırdım borcu kapatıp limit yükseltip türkiyede satılan telefonu almaya calısacağım . Ama madem bi açık artırmada bunu aldık bi sorayım riske atayım mı ne yapayım . Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Gümrüğe takılır büyük ihtimal.
Adam '' I only ship express to avoid customs issues '' demiş .
Biliyorum Ebay'la alakalı birçok konu var birçok teori atılmış hediye pakedi numune vs . Çoğunu okuyorum ama şuan durumumla alakalı bir sonuca rastlamadım . Bu yüzden yardımlarınızı acil olarak bekliyorum