Şimdi Ara

Ebay'dan DROİD almak için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . Ebaydan Motorola droid açık artırmasına katıldım . Ürün bende kaldı .

Öncelikle telefon :

Motorola Droid 2

İlk kez ebaydan alışveriş yapıyorum . Bu telefon genelde 500 tl dan fazla Türkiye de .
    Bu fiyata ebaydan alınır mı , unlock falan da anlamıyorum , gelirse kullanılır mı ?
    Adam msj attı 46$ kargo ücreti istedi . Kargoda sorun çıkmaması için yada ben öyle anladım .
    Adamla mesajlaşmamız şöyle :
    - That is fine. I will charge 49.95 for international shipping. PayPal is the only method of payment I will accept
    - Us shipping is listed at 39.95. I'm only charging 10 more for turkey
    - I only ship express to avoid customs issues

Tam olarak bilgilenip parayı riske atmak istemedim . 1 aydır milestone 2 için uğraşıp duruyorum . 200 tl bugün karta yatırdım borcu kapatıp limit yükseltip türkiyede satılan telefonu almaya calısacağım . Ama madem bi açık artırmada bunu aldık bi sorayım riske atayım mı ne yapayım . Bilgilendirirseniz çok sevinirim

• Gümrüğe takılır büyük ihtimal.
  • Adam '' I only ship express to avoid customs issues '' demiş .
  • Biliyorum Ebay'la alakalı birçok konu var birçok teori atılmış hediye pakedi numune vs . Çoğunu okuyorum ama şuan durumumla alakalı bir sonuca rastlamadım . Bu yüzden yardımlarınızı acil olarak bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.