|
eBay, Gittigidiyor'u kapatıyor: Satışlar durdurulacak! (10. sayfa)
-
-
Benimde tam tersi hb de hiç sorun yaşamadım okadar çok gönderici alıcı numaraları varki gg de karıştırmamak elde değil her satıcı kafasına göre iş yapıyor daha geçen gün problem yaşadım hala çözülmeyi bekliyor
-
sıra n11'e geliyor bence.
-
Hiç şaşırmadım, gördüğüm en kötü müşteri hizmetleri gittigidiyordaydı.
-
n11, Getir'e satıldı. Gelecek yatırımlarına devam edecek. Şayet satılmasaydı o zaman GG ile aynı kaderi paylaşacak derdim.
Amazon konusuna gelince, ülke kapanır gider Amazon gitmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 21 Haziran 2022; 11:18:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pazaryerlerine rakip olacağına sahibinden.com a rakip olmayı seçseydi bence daha başarılı olurdu.
-
Ebay deli gibi para ile satın almıştı. Zaten düşüşe geçmiş siteyi satanlar şimdi ne kadar isabetli bir karar verdiklerini konuşuyorlardır.
-
Trendyol dolap ve türevlerini deneyebilirsiniz.
Bu arada işlem adediniz artarsa maliye peşine düşüyor ve çok ağır cezaları var uyarayım.
Şirketleşip yazarkasa alıp fiş/fatura kesmeniz ve KDV ödemeniz gerekecek.
İşlemlet maliyenin veritabanına otomatik akıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Site ilk kurulduğunda üye olmuştum ve ilk üyelerinden biriyim. 2-3 sene önceye kadar her türlü alışverişi buradan yaparken Amazon'un, Trendyol'un ve Hepsiburada'nın kampanyaları sebebiyle GG'den alışveriş yapmayı bırakmıştım.
Arkasında eBay olan bir şirketin Türkiye'den çekiliyor olması üzücü. Umarım bu durum rekabeti olumsuz şekilde etkilemez.
-
Yapması gereken tek bir şey var,farkli saticilardan ürün aldiğimizda tek kargo ödemeliyiz trendyol ve hepsiburada gibi. Bunu yaparsa patlama yapar. Arayüz,akıcılık,varyant çeşitliliği,filtreleme vs konularında hali hazırda gayet iyi durumda. GG gibi sürünmüyor
buda çıkarsa piyasa iyiden iyiye yozgot lesecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol hepsini tokatlayacak, az kaldı..
-
2020'de bilgisayar toplarken tercih etmiştim en son tabi o zamanlar hala bilgisayar alabiliyorduk .. neyse. Güzeldi ucuzdu satıcılara soru sorabiliyorduk vs. kapatılması üzücü oldu.
-
Neden satmıyor? En kötü ihtimalle ucuza bile satılsa kapatılmasından daha çok getirisi olurdu. Bir mantığı var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok fazla açığı olan bir platformdu doğrusu.
Kötü niyetli satıcı da amacına ulaşıyor kötü niyetli alıcı da.
İki tarafı da mağdur edebilen ilginç bir yapısı vardı.
Rakipleri de fazla iyi olunca normal diyorum.
-
E-Bay 'a satıldıktan sonra kalitesi inanılmaz düşmeye başlamıştı. Yasaklı ürünler, sahte ürünler 10 tane malzeme ile dükkan açıp onları sattıktan sonra yok olan satıcılar.
Hizmet ettiğin kitleyi değil de daha fazla kar amacı için hedef kitlesini hiçe sayan hiçbir girişim başarılı olamaz.
Ebay'a bir şey mi oluyor tabiki hayır olan orada ekmek parasının derdinde olan emekçiye oluyor.
-
Kesinlikle şart.
Hepsiburada kendi sunduğu ürünlerde mükemmel çalışıyor ancak satıcıları tam anlamıyla berbat.
Özellikle elektronik üründe dolandırıcı yuvası oldu.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
hiç alışveriş yapmadığım siteydi
Elveda gittigidiyor benim gibi bir çok kişiye internetten 2.el alış-veriş deneyimi yaşattığın için teşekkür ediyorum, 2004 yılında ilk satışımı (nokia 6110) yaptıktan sonra defalarca sayenizde sorunsuz alış veriş yaptım işsizken sayenizde para kazandım, seni yazana ve bu işleri yürütenlerin emeklerine sağlık keşke zamanın gereklerini yerine getirip pazara uyumlu yazılım geliştirseydiniz sonunuz nokia gibi olmazdı, gerçekten kapandığına çok üzüldüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X