< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
eBay, Gittigidiyor'u kapatıyor: Satışlar durdurulacak! (9. sayfa)
-
-
Trendyol ve Hepsiburada kendilerini çok hızlı yenileyip büyüttüler. Gittigidiyor buna ayak uyduramadı. Eski ve kullanışsız arayüzü, olmayan kampanyalarıyla ilgi çekici bir yer değildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Üyelik İptali" işleminizi gerçekleştirdik.
-
Başka siteden satma şansın yok mu hocam ?
Diğer tüm siteler vergi levhası istiyor biz öğrenci olarak ek gelir yapmaya çalışıyorduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada sahibi olsam.Amazon gibi FBA özelliği devreye sokardım.gelen her ürünü kontrol eder eksik gidik kırık varsa gönderene iade ederdim,bu durumda alıcıda kırık geldi yada bozuk geldi gibi iftira atmasının önüne geçerdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İade Konusunda sınıfta kalan bir firma, bence açıklamaları şu şekilde olmalı yeniliklere ayak uyduramadık diğer online sitelerin satış sistemleri konusunda bizden çok daha iyiler.
-
Forum olarak bir e-ticaret sitesi kapanınca, hemen "oh iyi oldu" zaten şöyleydi böyleydi demeye başlıyoruz.
Arkadaşlar rekabet azalıyor. Şöyle bir düşünün tekel bir piyasa olsa, hiç bir şeyini eleştiremeden elinizin mahkum olduğunu.
O yüzden ben genel olarak e-ticaret sitelerinin kapanmasına üzülüyorum.
-
Dh ölücülerine kendini beğendiremedi kupon vermiyormuş vah vah
Yazık oldu bir döneme internet alışverişini alıştıran siteydi. Bende ilk internet alışverişimi bu siteden yapmıştım. Rekabet konusunda geri kaldı, kendisini yenileyemedi.
-
GG en az kullananlardan biride benim galiba. Pek siparişim yoktur.
Aktif olarak kullandığım telefonumu, cüzdanımı, akülü vidalamamı aldığım bir siteydi. Ara ara eskiden de olsa alışveriş yapardım. Yakın zamanda sıcak fırsatlarda konusunu da açtığım 400/75 kampanyasından da faydalandık. Üzücü bir haber.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 21 Haziran 2022; 10:31:13 >
ilk online alışveriş sitem oldu 4 yıl önce satın aldığım örün kargolanmadı ve satıcı tarafından stokta yok gerekçesi ile iptal edildi olumsuz yorumum yayınlanmadı gerekçe yüksek puanlı satıcıları korumakmış benim de son alışverişim oldu
-
yazık oldu, uzun yıllardır tüketici lehine hizmet veren gittigidiyor kapanıyor, satıcı lehine karar veren benzer platformlar ayakta kaldı. tüketici için bir kayıp.
-
n11 ebir şey olmaz, yeterki komisyon öde orada istediğin dükkanı açarsın. gg farklıydı, dükkan açma kuralları katıydı,uyuşmazlık durumunda alıcı lehine karar verirdi. yıllardır alışveriş yaparım hiç mağdur etmedi.
-
ne günlerdi değil mi, açık artırmaya katılırdım, bilgisayar kasası satın almıştım, harika bir şeydi.
-
Zaten ayda kaç kere gitti gidiyoru kulandınız ki, ben kendimi bildim bileli trendyol, hepsiburada, çiçek sepeti, n11 vb. kullandım.
-
yazık olmus
-
Çok isabet olmuş. Sattıkları malın arkasında durmuyorlardı. Dolandırıcıların mekanı olmuştu. Müşteri onay vermeden parayı satıcıya aktarıyorlardı. Aliexpress bile Gitti Gidiyordan daha güvenliydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X