Şimdi Ara

eBay, Gittigidiyor'u kapatıyor: Satışlar durdurulacak! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gittigidiyor ismi müzayede sistemi dışında tutmaz. Sahibinden de sıfır ürün ne kadar az arıyorsak, burada da öyle oldu.

Zaten rekabet gücü de yoktu. Kupon vs… ile desteklemezsen olmuyor.

Yılda bir kere mega ultra bilmemne bir şeyler yapacaksın. Onda da tüm sene alışveriş etmemiz gerekiyor ki kazananlar klübünde olalım.

Formatı değiştirdiler değiştireli alışamamıştım.

Sıkıntılı işler. Geçmiş olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En fazla çeşit olan ve başka sitelerde bulamayacağın ürünleri bulabileceğin bir yerdi.

• gittigidiyorda bazı değişik ürünler uygun fiyatlara bulunuyordu

gittigidiyor kötü adımlar attı eski sipariş geçmişini silmek gibi bir salaklık yaptı mesela ben buna çok sinirlenmiştim ancak platform olarak hala satın alınmaya değer ürünler vardı

• 2007 yılından beri kullandığım yüzlerce alışverişim olan bir sistemdi Gittigidiyor eski bir üyesi olarak üzüldüm.

Açık arttırmayla satışların olduğu zamanlarda, teklif verip son dakikalarda ortamın kızışması, fiyatın geçilmesi, fiyat yükseltme heyecanları çok güzeldi. Sistemini değiştirdikten sonra eski havasını kaybetmeye başladı.

Yeni üye olmuş boş fake hesaplara kupon yağdırıp, bizim gibi eski hesaplara hiç bişi vermiyordu, defalarca bu durumu müşteri hizmetlerine şikayet ettim zerre umurları olmadı.

Hepsiburada şu anda kupon yağdırıyor, trendyolun çok indirim ekmeğini yedik, arada n11 coşuyor. GG eski havasını kaybetmişti çoktan...

Elveda eski dost....

• trebdyol hepsiburada ve bir çoğu hem sıfır hemde ikimci el satışa başladığında gg için kötü günler görünmüştü. malesef gg neredeyse reklam vermeyen bir şirket haline gelirken rakipleri hem fenomen hem internet reklamlarıyla büyük çıkış yaptı. benim kullandığım baş satış sitesiydi, son günlerde müşteri desteği para yatırma vs sorunları vardı. örnek altın alırlen rededildi diyordu n11 ise direk çekip işlemi tamamlıyordu.

• Sawasson kullanıcısına yanıt

Yahudi ırkçılığı yapmana karşılık olarak cevap verdim. Senin beynin de yola Cola döken yobazlar kadar çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziromen kullanıcısına yanıt

Gittigidiyor'un tasarım kardeşi N11 de aynı ürünleri bulunabilir

• Bugün bir ürünün aynısını iki katı fiyata satıldığını gördüm orda. Gittigidiyorun avantajlı olduğu durumlarda oluşuyordu. Şimdi mecbur yüksek fiyatlı yere yönlenmek durumunda kalacağız

• Ebay resmen firma yerinde saysın diye satın aldı. Batacağı belli idi sıra n11'de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugur7seven kullanıcısına yanıt
    Test

• ugur7seven kullanıcısına yanıt
    Deneme

• yabancıya sırtını dayarsan sonu böyle olur.aklıma şu geliyor, amerikalılar arzu edilmeyen bir şey mı tespit ettiler acaba diyorum.ben burada işsik kalacak personele acırım. Allah çalışanlara yardımcı olsun..

• Doggymania kullanıcısına yanıt

Keyfi caymayı nasıl ayırt edebileceksiniz ? Satıcı için e-ticaretin bu dezavantajı var.

• berk70 kullanıcısına yanıt

bu geçmişi sılme olayı benım de dikkatımı çekmişti. haklısınız..

• GittiGidiyor'a Allah rahmet eylesin. Eğer Getir yatırım yaptığı n11'i baştan aşağı yenilemezse benzer son n11 için de gelecek.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.