Şimdi Ara

eBay, Gittigidiyor'u kapatıyor: Satışlar durdurulacak! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sanırım yaş 70 tayfasındansınız ki önünüze gelene “ben bilirim” edasıyla yaklaşıyorsunuz.

lakin sizin gibi internete açılıp başarılı olan birçok esnaf var. Ben neyi farklı yaptım da başarısız oldum, diyeceğinize yıllardır var olan koşulsuz iade hakkını gasp etmeye çalışıyorsunuz.

bir aylık peryotlar ile iadeleri takip edersiniz, iade oranını ve size ek maliyetini çıkartırsınız. Bu sizin ürünü satmak için yaptığınız bir maliyettir. Dolayısıyla sattığınız her ürüne ya ürün çeşitine göre yada toplu olarak dağıtarak bu maliyeti eklersiniz. Ancak siz zaten usta olduğunuz için böyle basit hesaplamaları aşmışsınız. Sorun tüketici haklarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekabet edemedi, yazık oldu.

• ARES007 A kullanıcısına yanıt

başarısız olduğum kanısına nerden vardınız pardon?

kendiniz çalıp kendiniz oynamışsınız. GG nin yürüttüğü bu politika başarılı olsaydı tası tarağı toplamazlardı değil mi? hiç bunu düşündünüz mü acaba ?

tabi ki düşünmediniz. satıcıyı kendine küstürürsen böyle sepeti eline verir yollarlar adamı.

veya sorgulamadığınız başka bir şey söyleyeyim. yüksek rekabet ortamında bir çok girişimcinin satışa koyduğu ürün gamında bu ifade ettiğiniz maliyeti ekleyince fiyat sıralamasında geriye düşüp o ürünü satabileceğinizi mi zannediyorsunuz? enflasyonun %200e geldiği bir ülkede gerçekten alacağınız bir malın fiyatına kaçıncı sırada öncelik veriyorsunuz bunu kendinize sordunuz mu ?

diğer husus iade hakkını gasp etmekten bahsetmişsiniz. iade edemez diye bir şey dedim mi ?

yapılan keyfi iadelerin mali yükünün satıcının kontrolü dışında satıcıya yüklenmesi burada ki temel konu... kargo ücretlerinden bi haberseniz tabi ki bunu da düşünmediniz.

hepsini geçtim müşteri bide gidip müşteri hizmetlerine ÇEMKİRİNCE memnuniyet kuponu veriyolar onu da satıcıdan kesiyorlar. bundan haberiniz var mı ? yok tabi ki...

boşuna demedim e-ticaretle incir çekirdeğini dolduracak kadar alakanız yok diye... bence siz içinde olmadığınız işe ahkam kesmeyi bırakında kendi işinize bakın

• pandeminin bitmesiyle birlikte birden satışlar azalma olmasına bağlıyorum

• SupreNostra S kullanıcısına yanıt
    Ne satıyordun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

genelde gittigidiyorsa başarısız olan esnaf ne sattığını bilmeyen kişiler oluyordu. bi de aynı ilanı 100 tane açıp insanı tilt eden kişilikler. ki bunlar zaten siteyi patlattı. insan bi şey bulamaz hale gelmişti bunların yüzünden.

bu arada ben de esnafım ve dediğinizden hiç alınmadım. çünkü müşteriye sattığım pek çok ürünü burdan almıştım zamanında. sonradan aradığımı bulamaz hale geldikçe soğumuştum.

• hardday kullanıcısına yanıt
    Ben web sitesinden sildim haftalar önce. Nerden sildiğimi hatırlamıyorum ama.

• eBay kendi sitesi üzerinden uygun fiyatlı gönderim imkanı sağlasın yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faşist baskıcı ve pahalı bir stiyeydi. Aynı mağazanın ürünü en pahalı gittigidiyorda. Hiçbişeyin ucuz olduğunu asla görmedim. Hayvani komisyonlar ve katı kurallar. Günümüz özgür dünyasında şimdiye kadar böyle etik olmayan bi platformun varolması rezillik zaten. Konuştuğun satıcıyla başka bir kanaldan iletişim kurmaya dair EN UFAK BİR EMARE VERSEN VEYA SEVMEDİKLERİ BİŞEY YAPSAN HESABINI DİREKMAN SİLİYORLAR. Adamlar kimsenin hesabını bırakmadılar ortada zaten faşist bi kafa. Aradan çıkarılmamak için döte yapışan dolandırıcı emlakçı gibi bi sistemleri vardı. Aynı kişinin 40 tane sitede dükkanı olunca gittigidiyordan neden alayım ki. Ayrıca dükkan benim evimin yanındaysa ben giderim depodan elden alırım sen benim dibimdeki adamla arama komisyon sokmaya kalkışırsan tabi yokolursun. Buluşacaksam da o sitelerden iletişim kurup buluşurum. Böyle bi imkan olunca zaten faşist anlayışı geçersiz olmuştur. kot kafalarını değiştirip özgürlük getirmediler getirmeyince herkes terketti tabi platformu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mb76

Faşist baskıcı ve pahalı bir stiyeydi. Aynı mağazanın ürünü en pahalı gittigidiyorda. Hiçbişeyin ucuz olduğunu asla görmedim. Hayvani komisyonlar ve katı kurallar. Günümüz özgür dünyasında şimdiye kadar böyle etik olmayan bi platformun varolması rezillik zaten. Konuştuğun satıcıyla başka bir kanaldan iletişim kurmaya dair EN UFAK BİR EMARE VERSEN VEYA SEVMEDİKLERİ BİŞEY YAPSAN HESABINI DİREKMAN SİLİYORLAR. Adamlar kimsenin hesabını bırakmadılar ortada zaten faşist bi kafa. Aradan çıkarılmamak için döte yapışan dolandırıcı emlakçı gibi bi sistemleri vardı. Aynı kişinin 40 tane sitede dükkanı olunca gittigidiyordan neden alayım ki. Ayrıca dükkan benim evimin yanındaysa ben giderim depodan elden alırım sen benim dibimdeki adamla arama komisyon sokmaya kalkışırsan tabi yokolursun. Buluşacaksam da o sitelerden iletişim kurup buluşurum. Böyle bi imkan olunca zaten faşist anlayışı geçersiz olmuştur. kot kafalarını değiştirip özgürlük getirmediler getirmeyince herkes terketti tabi platformu.
    Konuyu hortlatmaktaki amacınız niye peki?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.