Şimdi Ara

eBay, Gittigidiyor'u kapatıyor: Satışlar durdurulacak! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Rezalet sistemi vardi zaten uygulaması aşırı yetersizdi yaşadığım yer küçük bir ilçe olduğu için herseyimi alışverişs sitelerinden alırım lakin buradan ne zaman alışveriş yapsam problemler yaşadım ayrica son zamanlarda bir ürünü almaya çalıştığımda ödeme yerinde ödemem reddedilip hesabım bloklanıyordu. N11 ve trendyol çok üstünlerdi ayrica HB de satıcılar konusunda fena sayılmaz

• biz tüketici olarak yaklaşım sergilediğimiz için e-ticaret sitesinin kendi tecrübesini ve bu olaya yaklaşımını da tüketici olarak değerlendiriyoruz. e-ticaret'deki başarısının tanımını yapmak ve aldığı neticelere bakmak lazım.

ebay'a satılmış olması, ebay'ın içine dahil olması, gittigidiyor için bir başarısızlık mı sayılır? bence tekrar düşünmek lazım. ayrıca gittigidiyor'a kızmak anlamsız. e-ticaret'de öncülük yapmış bir firma. bu arada dh'nin başlangıcını bilen kaç kişi var forumda?  

• Hayla güle güle filan diyip laf edenler olmuş işte sizin yüzünüzden gelişemiyoz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt

Aynen. Trendyolda satıcıyım. Ama firma nerdeyse sahtecinin yanında. O kadar kötü yorum oluyor satıcıya yinede yaptırım yapılmıyor. Banane deyip komisyonuna bakıyor. Aslında en büyük darbeyi alıcıya değil dürüst satıcıya indiriyor. Alıcı beğenmezse ürünü iade ediyor ama orijinal ürün satan satıcılara darbe iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapanmasına sevinenleri anlamıyorum. Ortalama her yıl bir alışveriş sitesi kapanıyor. Hızlıal.com kapandı. Kliksa(birleşti) kapandı. Bimeks kapandı. Aldido kapandı. Sanalpazar kapandı. Şimdi de gitti gidiyor kapanıyor. Yarın bu iş zincirleme devam ederse 2 firmaya mahkum kalınca o zaman göreceğim ben bu güle güle diyenleri...

• Gittigidiyor 18 Temmuz’da sonsuzluğa gidiyor.

• Gg nin en başta yaptığı hataydı eskiden bir açık arttırma sitesiydi ve açık arttırma sitesiyken ebay almıştı gg yi.. kendi ayaklarına sıktılar amaç burda 0 yada 2. El açık arttırmayla satmaktı be zamanki pazar yerine döndü ne becerebildi nede büyüdü.. ama üzüldüm yılların sitesi yılların firması ebay gibi büyük bir girişim türkiyeden çekiliyor onlarda haklı yarın ne olacağı belli değil o kadar personel önünü göremiyorsun.. bildiğin kör kör yaşıyorsun.. be diyim geçmiş olsun..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çalışanlarının hepsi yurtdışında güzel işler bulabilir hatta ebay yurtdışına çekmiştir bazılarını da, onlar için hayırlısı olmuş.

• 5 ay önce üyeliğimi kapattım. Müşteri hizmetleri çok kötü. Ulaşmak muhatap bulmak çok zor. Size döneceğiz diyorlar dönmüyorlar. Satıcıya yaptırım yok. Satıcıya olumsuz yorumu yayınlamaz. Mağdur etmişlerdi. İyi olmuş diyorum. Biri gider biri gelir.

• Hesabı nasıl siliyoruz, bulamadım. Hesabı sil diye bir bölüm yok ayarlar yada hesabım kısmında.

• heamvivna kullanıcısına yanıt

Yukko da kapanmıştı.

• gitti gitti gitti gitti gitti gitti koommmmmmmmmmmmm!

• Hiç bir yerde bulamayacağınız yasakli sporcu ürünlerini bulabiliyordunuz Amerikadan kaçak getirilen bir çok ürünün yine satışı vardı benim çok işimi gördü zamanın da

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:33:0 >
  • heamvivna kullanıcısına yanıt

Gidenin yerine gelirler merak etmeyin, karamsarlığa gerek yok, bu pazar çok büyük, Türkiye de e ticaret çok karlı, önemli olan altyapıyı iyi hazırlandık ve kickstart şeklinde inovasyonlar ike yol almak. Ebay gg yi kapatmasının ana nedeni gg yi içeriden bitirmiş olmaları, organizasyon eksikliği ve hataları yıllar içerisinde karlılığı çok düşürünce başka seçenek görmemiş olacaklar. Halbuki ebay dışarıdan değil kendi bünyesinde profesyoneller ile yöneltilmiş olsaydı asla batmazdı. Öyle ki Amazon Türkiye pazarını araştırıp altyapı ve Türkiye ye için en verimli orgizasyon yapısını oluşturup 7 yıl sonunda girdi

• SoSeriouS kullanıcısına yanıt

Yolun ortasında kural mi değiştide şikayet ediyorsunuz?

su hayatta herseyin bir zorluğu var. İşinize geliyorsa yaparsınız gelmiyorsa yapmazsınız. zorla yaptıran yok.

nitekim internet yoluyla yürüyüp giden de var, düzen kuramayanda. Her isi herkes yapamaz. Başarılı olan olduğuna göre sizde problem var.

• ARES007 A kullanıcısına yanıt
    Evet yolun ortasında kural degistirdiler. Sisteme entegre Alıcı kapıda kargo öderi kapattilar. Ben ve benim gibi bir cok satıcı gg de satmayi birakti. Ve nitekim sonuç ortada gg battı ve kapatıp gidiyorlar.

Başarılı olan gg mi yoksa sacma politikasına karşı birlik olup satışı kesen ggyi kendi pisliğinde batıran bizler mi?

Boş yapmışsınız :)))) e-ricarettende incir çekirdeğini dolduracak kadar dahi anlamadiginiza eminim

• Senede 500 alışverişim varsa belki 2 3 tanesi Gittigidiyor'dan oluyordu. O da alternatif satıcı/platform bulamazsam. Bir mouse almıştım 2. El. (2. El olduğunu bilerek aldım ) açıklamada çalıştığı yazıyordu ama kablosunda temassizlik vardı.gonderirken de kargo ücreti ödemiştim. Benzer durumu başka ürünlerde de yapmış, müşteri hizmetleri hiçbir aksiyon almadı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.