|
Bildirim
Her ne kadar eski popülerliği olmasa da, piyasadan çekilmesi tüketici adına kayıptır. Rekabetin olması her zaman bizlerin lehine. Son zamanlarda Amazon’un Türkiye pazarında yaptığı başarılı çalışmalar, diğer firmaları da adım atmaya zorladı. Ne kadar başarılı oldukları tartışılır, ama zamanında e-bay, Best Buy, Saturn gibi firmaların pazarda var olduğunu düşününce seçeneklerin azalması üzücü.
|
dedi elinde müslümanın ürettiği cihazla paylaşım yapan kişi
|
Kupon vermiyordu zaten güle güle gitti gidiyor
|
Gittigidiyor da Nokia gibi kendini geliştirmediği için çöktü.
|
Hala hiçbiryerde bulamadığım bazı sahaf ürünlerini burada buluyor arada bir alışveriş yapıyordum. Çekilmeleri rekabet adına kötü olmuş, üzdü.
|
Fake urun dedinmi akla ilk trendyol gelir. Saticilqra o konuda yaptirimda yapmiyorlar para gitmesin diye. Saticiyi kaybetmeyimde musteriyi hersekilde bulurum kafasiyla saticinin fake urun satmasinada goz yumuyorlar.
|
Darısı sarı siteye
|
GG gibi bir dev hem de arkasında ebay olan bir dev kapanıyor... Ben şok... Üzgünüm...
|
Dedi hacı şakirle gusül abdesti alıp camiye gittiğinde israile lanet okuyan kişi
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 20 Haziran 2022; 11:36:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 20 Haziran 2022; 13:1:33 > |
|
|
|
Hiç aklıma gelmedi ama olabilir, değişim yerine kapanma kararı alınması bana şaşırtıcı geldi. |