Şimdi Ara

eBay, Gittigidiyor'u kapatıyor: Satışlar durdurulacak! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 2018'de Alibaba Group Trendyol'a ortak oldu. O zamandan itibaren çok yatırım yaptılar. Zaten 2018'den sonra herkesin hayatına girmeye başladı Trendyol.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vallahi doğrusunu söylemek gerekirse GittiGidiyor'dan en son 2017-2018 tarihinde alışveriş yapmıştım. Gerek fiyat avantajı olsun, gerek güvenilirlik olsun diğer şirketlerden aşağıda kalıyordu. 2016'da aldığım Dualshock sahte çıkmıştı. Ama geriye dönüp baktığımda, özellikle 2016 ve öncesi dönemde herkesin hayatında yer edindiğini düşündüğüm bir e-ticaret sitesiydi. eBay'in kötü yönetimi durumu kapanmaya kadar getirmiş. Yazık...

• Son şakasınıda yaptı ismi gibi gittigidiyor harbi gidiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Vergi de bir sorun fakat asıl sorun kur. Çözüm yollarını da bu mecrada konuşmak istemiyorum :)

Fakat AliExpress bize muhtaç olmasa bile ciddi kar ediyor. Bizde mala talep var, fakat malı burada da yurtdışına da satsa kurdan dolayı ödediği dolar aynı. Burada sahada çalışırdıkları personel daha uygun fiyata çalışıyor yurtdışına göre.

Yani satışı Avrupa ülkesinde yapsa çalışana daha fazla ödeyip aynı kur cinsinden atıyorum telefon satışından benzer paraları elde edecek.

• GG Amazon veya hb gibi değildi. Yedek parça veya ufak tefek zımbırtıları buradan alıyordum. Belki de ilk alışveriş sitesi üyeliğimdi hatırlamıyorum. Yazık oldu.

Rekabet her zaman iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sawasson kullanıcısına yanıt
    Destroyerconyoutube
    Ok, this is just too wacky. My boomer brain doesn't understand the humor. Original Song: https://www.youtube.com/watch?v=xq9KS1CQmYc
    https://www.youtube.com/watch?v=qIMEjB4hCSc&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senelerdir musteri destegi rezaletti hatali urunde iade degisim sureci aman aman dusman basina.

• HB TY N11 Amazon filan varken gittigidiyor un varlığını unutmuştu zaten millet. Bu piyasada rekabet edemezdi. Normaldir kapatılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 20 Haziran 2022; 13:46:48 >
  • Hiçbir zaman alışveriş yapmadım hep bir değişik site gibi geldi gözüme. Trendyol gibi her yere salça olsaydılar kapanma kararı almazdılar. Bir de böyle bir kurun olduğu ve rekabetin yüksek olduğu ülkede çok bile ayakta kaldılar. Operatör şirketleri bile bir çok şeyi satar oldu. Rekabet etmek zor.

• Gitti, Gidiyor, derken Gitti harbiden.

• Kapandığı eldeki ürünlere indirim yaparlar mı sizce?

• Gittigidiyor bildiğim kadarıyla ebayı kopyalayarak türkiyede başarılı bir girişim olarak kaldı. Sonra, Ebay bunu beğendi satın aldı. Biraz ironi ama, kapanmasına onlarda üzülmemişlerdir. Ebay, hepsiburadadan kat be kat ciro yapıyordur zaten.

• Hey gidi Gittigidiyor

• pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Ben sana GS ligte kötü diyorum, sen bana FB videosu atıyorsun, bu kadar çalışıyor beynin

• Premiumbird P kullanıcısına yanıt
    Tebrik ediyorum oluculugu farkli bir seviyeye tasidin

• 2013 yılında orjinal diye satılan bir ürünün çakması geldiğinde ilk ve son siparişim olmuştu hiç üzülmedim güle güle

• Son zamanlarda Polonya pazarı gibi oluştu.Yaptıkları için teşekkürler

• pikalos kullanıcısına yanıt
    Ben türkiyede yaşayan gayrimüslim bir vatandaşım örneğin, ne oldu şimdi senin yazdığın şey saçmalıktan öteye geçemedi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.