Şimdi Ara

eBay, Gittigidiyor'u kapatıyor: Satışlar durdurulacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
15.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gitdi...

• Kredi kartı bonus puanlarımı harcıyorduk hiç iyi olmadı .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bi yandan iyi oldu müşteriye ilgi sıfır, darısı trendyolun başına

• Vay be 1 ay önce satışa başlayıp sağlam kazanç yaptığım site kapanmış yazık oldu

• Bu tarz kapanmalar artarsa sıkıntı.

• Trendyol Almanya'ya açıldı Trendyol heryerde yakında ABD açılırlarsa şaşırmam.

• Piyasa çok sert, Trendyol, oyunu kurallarına göre oynamıyor. Aliexpress habire sermaye arttırımı yaptı ve belki de zararına da olsa piyasayı domine ettiler. Hepsiburada, çeşidin fazla olduğu orta halli bir firma oldu. N11’i de Getir desteklemeye başladı. Amazon ise insanlara güven satıyor.

Gittigidiyor, geçenlerde marka yüzünü de yenilemişti ama fayda etmedi anlaşılan…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Site görsel ve arayüz olarak geri kalmıştı zaten

• SoSeriouS kullanıcısına yanıt

Yalnız bu zaten tüketicinin hakkı. Tüketici kanununa göre tüketici ürünü herhangi bir sebeple iade ettiğinde kargo ücreti dahil tüm ücreti geri alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula ne cabuk unuttunuz Coca cola kodu vardi 20/10 az alisveris yapmadik.

TEB kampanyasi vardi Cepteteb ile ödeyince ne alirsan yuzde 20 mi ne indirim/iade yapiyordu

Arada bi 80/20 ile gönlümüzü alırdı.

Tesekkurler gittigidiyor. Bence guzel anılar bıraktın.

• 2015te hiçbir yerde bulamadığım kitabı sadece GG üzerinde bulmuştum. Yazık keşke böyle olmasaydı

• Rekabetin azalması üzücü ama iyi yönetilmediği aşikar. Etkin kampanya yürütemiyorlardı. Üzülmedim diyemem, biraz da senin için efkarlanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 20 Haziran 2022; 20:5:33 >
  • Beceriksiz herifler,ayrıca niye satmıyorlar ki .

• Trendyol ve hepsiburada’dan ne zaman kurtuluruz bakalım.

İndirimde ürün almışım, kargoda zarar görmüş bana ulaşmadan otomatik iptal yapmışlar, bana birşey söyleyen yok, kargo gecikti de baktım ne oluyor diye zorla mesalaştırıyorlar, çağrı merkezini arıyorum müwteri temsilcisine ulaşabileceğin hiçbir tuşlamaya denk gelemedim zorla mesaja yönlendiriyor, böyle saçma sapan birşey görmedim, konuşacak adam yok karşımda.

İndirim bitmiş bana o tutarda indirim vermiyor, aynı fiyata aynı aynı ürünü istiyorum yok, kargo firması zarar vermiş müşteri mağdur zerre umurlarında değil. Kendilerini vazgeçilmez falan sanıyorlar. Genelde bizim esnaf kafası hep böyle.

Bak Amazon’a tek tuşla adama beni ara diyorum beni arayıp sorunumu çözüyor. Sonra neden yabancı şirketleri tercih ediyoruz işte bu yüzden.

Bizimkiler bu kafayla ilerlemesin zaten hizmet değil sömürü, yağma ve dolandırmaya akılları basıyor başka bir halta yaramazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 20 Haziran 2022; 12:5:8 >

• Hala hiçbiryerde bulamadığım bazı sahaf ürünlerini burada buluyor arada bir alışveriş yapıyordum. Çekilmeleri rekabet adına kötü olmuş, üzdü.

• Muhtemelen sırada n11 var. Yıllardır sıcak fırsatları takip ederim son yıllarda n11 ve GittiGidiyor ile ilgili konular linkler bayağı azalmıştı. Hele buralardan bir ürün linki paylaşımı çok nadirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darısı sarı siteye

• Neyse üyelikleri iptal ettim. Hayırlı olsun.

• denile kullanıcısına yanıt
    Aliexpress sermaye arttırımı yapsa ne olacak, Türkiye den kaynaklı yüksek vergiler yüzünden alışveriş yapamıyoruz, Ali.. nin suçu yok. Ama netice de Ali.. Türkiye' ye muhtaç değil, Dünya dan kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 20 Haziran 2022; 16:35:25 >
  • Kotu yonetiliyordu ve musteri iliskileri pek iyi degildi. Allah rahmet eylesin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.