Şimdi Ara

ebayda ürün aldım ama satıcı atıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ebayda bi ürün aldım 22 nisanda almıştım ama bugün gördümki adam dolandırıcıymış.. ve ebaydan atıldı. ebayda kargo simgesini görmüştüm ama track number girmemişti.. soruncada the track number is 30014290025 ,
    the track website is :http://en.4px.cc/

öyle sanıyorum ki sadece honkhong posta kadar ulaştırıyor bu kargo şirketi.. türkiyeye girişten sonra takip edilemiyor kargo..

bilgilerini vermişti.. şimdi parayı hangi yöntemle geri alırım tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byserco -- 7 Mayıs 2010; 20:59:23 >

• Paypal ile aldıysan dispute açman yeterli oradan ürünüm gelmedi bölümüne de adam dolandırıcı ve ebandan da atılmış vs. yazarsan paranı iade ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Paypal ile aldıysan dispute açman yeterli oradan ürünüm gelmedi bölümüne de adam dolandırıcı ve ebandan da atılmış vs. yazarsan paranı iade ederler

ilk mesajımı yazdıktan sonra hemen zaten paypala girip dispute açmak istedim ama paypalda tabi durumun farkında olduğundan olay direk olarak claime döndü.. satıcıya 10 gün verdi paypal.. bu arada üründe bugün öğleden sonra geldi.. şimdi claimi kapatsam adam alabilecek mi parayı bilmiyorum! atılmış ebaydan.. gayet te güzel ürün.. hakkınıda yemek istemem elin yabancısının...
  • claimi kapat o zaman. adamın borcu varsa borcundan düşer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.