Şimdi Ara

Ebrar Bilgisayar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar baya bir araştırdım fakat tekrardan konu açma gereğinde bulundum. Ebrar bilgisayardan alışveriş yapanlar , objektif bir şekilde görüşlerini paylaşabilir mi ? Sitedeki ürünler ucuz. Bir sorum var ? , iade olan veya değişim ürünlerini Yeni satın alan kişilere yolluyorlar mı ? Kapıda ödeme var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 14 Mayıs 2017; 17:55:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu herhangi bir deneyimi olan

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Bilemeyiz ki be ya.İçerden adam lazım bunları bilmek için.Ebrarda çalışan var mı diye düzelt bence başlığı.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Hocam internet yorumlarında kırık ekranlı pc yollamışlar. Acaba buna benzer problem yaşayan veya hizmetlerinden memnun kalan oldumu merak ediyorum. Piyasa değerinin altına satıyorlar.

• SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada bana bozuk parça göndermişti.Gerisini sen düşün artık.
    Sana ne geleceği tamamen şans.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ebrar hakkında şikayetler duydum ama her firmada oluyor. Biraz şansına kalmış almadan önce internet sitesinde stok var yazsa da sen arayıp stok durumunu sor. İade şartlarını sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badibatu kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hiç sipariş verdiniz mi ebrardan ?

• İnventus 'ta aradıklarınız yok ise daha sonra Ebrar,Teknobiyotik,Sinerji,İtopya vs. gibi yerlerden aradıklarınızı temin ediniz. İnventus, TR 'nin Amazon 'u gibidir bence. Müşteri hizmet kalitesi en sağlam firmalardan biri. Yalnız daha uygun fiyat ve ya geniş ürün yelpazesi için elbet diğer firmalara da bakıyoruz. Tabii satış sonrası hizmet kalitesi de çok önem taşıyor burada. O konuda da İnventus çok iyidir. Vatan 'dan bile önce gelir bence.

Bir de şöyle bir durum var; İstanbul 'da oturanlar aslında daha şanslı. Çünkü; Ebrar Bilgisayar 'ın, İtopya 'nın, Eksen Bilgisayar 'ın mağazaları var. Gidip elden alma imkânınız var yani. İstanbul 'da olmayanlar için için ise iş biraz da şansa kalmış. Sonuçta teknolojik ürün. Size gelen ürün kapalı kutu mu değil mi ve de kontrol bantları varsa açılmış mı açılmamış mı diye kontrol edin. Ya da kontrol bantları komple çıkarılmış ta olabilir ama iz kalır çıkarıldıkları yerlerinde. O yüzden bu kadar çok titiz düşünüyorsanız kargoda teslim almadan kontrol edin ve öyle teslim alın. Aksi bir durum düşünür iseniz; almadan geri iâde yaparsınız.

Bir de tecrübemi paylaşayım; birçok kişi Teknobiyotik 'in Dark N10 kasayı insanlara kullanılmış ürün olarak gönderdiklerini falan yazmış N11 'de yorumlarda. Ben de kampanyada iken oradan alayım dedim. Siparişi verdikten hemen sonra Teknobiyotik 'e "Siparişini verdiğim ürün bana geri iâde ürünü olarak gelmesin lütfen ve ya kullanılmış ürün istemiyorum. Bu konu hakkında firmanız aleyhine birkaç yorum var. Ama ben yine de bu konuyu bildirip, size de güvenip siparişimi veriyorum." diye mâil attım. Onlar da; "İnsanlık hâli. Elbet te paketleme sırasında birkaç kere böyle bir şey başa gelmiş olabilir. Gözden kaçabiliyor " vs. gibi cevap atmışlardı. Neyse daha sonra ürün bana geldi. Kargoyu teslim aldım. Koruma bantları vs. hepsi kapalıydı. Zaten ürünü açar iken ilk kendimin açtığını anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 14 Mayıs 2017; 21:15:35 >

• techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ebrar baya bi uyguna satıyor. O yüzden kafama baya bir takıldı. Bu arada ebrarda montajlanarak işlemi var mı ?

Siz bildirir iseniz montajlayıp gönderiyorlar diye biliyorum.

Edit : Bir de şunu söyleyim; bu firmada internet sitelerinde gördüğünüz bazı ürünler stoklarında olmayabiliyormuş. Yani siz orada sepete ekleyebilseniz bile kendi stoklarında olmayabiliyormuş. Bu da saçma bir olay. O yüzden siparişi verilecek ürünü sepete eklemeden arayıp stokta olup olmadığını teyit en etmek en iyisi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 14 Mayıs 2017; 21:18:29 >
  • Uygun yer ariyorsan bilisimport sitesine bak ups kargo ile calistiklari icin hic sikinti olmuyor tasimacilik konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 14 Mayıs 2017; 21:18:28 >
  • En iyisi sanalmarketim

• üstte arkadaşta yazmış çalışanına sor diye bu arada bu forumda ebrarla ilgili beni ekleyipde yazabilirsiniz yardımcı olabilirim
    Ebrar bilgisayardan hiç alisveris yapmadim fakat cekilisten kulaklik kazandim ertesi gün kapimdaydi , arayip ilgilendiler.

• ben corsair 380t kasa alacaktım piyasasından nerdeyse 200 tl daha uygundu, beyazı 400 tl siyahı 600 tl civarıydı özellikle almadan önce aradım görüştüm fifyatta sıkıntı yok dimi elinizde ürün bulunuyor mu şeklinde ok verdiler, siparişi geçtikten 1 saat sonra firma yetkilisi aradı elimizde ürün bulunmuyor sadece siyah olan 600 tl lik olan var isterseniz farkı öderseniz gönderelim dediler, iptal istedim bir daha da alışveriş yapmayacağımı bildirerek kapattım telefonu
  • Ben ebrardan 2 kere alış veri yaptım birinde Asus GTX 1070 aldım geçen yaz bir de 960 pro , ikisinde de çokça yardımcı oldular ama elektronik şans işi tabi , bana kalırsa firma 2 gönderim de de sorun çıkarmadı

• 2 kez alışverişim oldu. i5 6600 ve RX 580 aldım. Telefon görüşmesi veya yazışmamız olmadı, siparişten sonra ki ilk iş günü kargoya verildi ve ürünler sıkıntısız, koruma bantları sağlamdı.
  • Merhaba,

eylül ayında Ebrar Bilgisayar'dan aldığımız Asus anakartlı toplama PC ana kart arızası nedeniyle Kasım 17'de Ebrar Bilgisayara teslim edildi. Bugüne kadar PC bize teslim edilmiş değil. Ebrar Bilgisayar kartın üç kere gidip geldiğini ama çalışmadığını Asus ise kartın çalıştığını iddia etmekte. Bu sorun bize büyük mağduriyet yaşatmıştır ve Ebrar Bilgisayar bizi oyalayarak hiçbir şkilde mağduriyetimizi gidermemektedir.

Bu firmadan bilgisayar alırken ve ana kart Asus markası ise on kere düşünün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.