Şimdi Ara

Ebrar bilgisayar hakkinda bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sitede parcalar diger pc parcalari satan yerlere gore daha uygun sikayet var da birkac sikayet okudum pek emin degilim ...daha onceden alisveris yapan var mi acaba bu siteden ??? Acil cvp verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malik89 M kullanıcısına yanıt
    Ben 2. hafta önce anakart ve işlemci aldım ordan. Anakart arızalı çıktı servise yolladılar arıza onayı için bende cevap bekliyorum. Arıza konusunda suçu bana atmaya çalışırlarsa ileride haklarında bol bol şikayet görebilirsin
  • hocam 3000 tl lik bilgisayar toplatıcam bu adamlardan pazartesi günü ödemeyi yapmayı düşünüyorum...Montajı yapıp bana kargolluyacaklar bende kargolamayn ben gelir alırım dediğimde maalesef ofisten teslim edemeyiz diyorlar ufaktan bi şüohe duymuyorum değil...montaj yapılacak okey ama 7-8 adet bileşen satın alıcam hepsinin kutusu bana ulasacak mı yada ben sıfır olup olmadıgını nerden anlıcam kafamda deli sorular :) kısıtlı imkanlarla pc toplamayı düşünüyorum sonradan basım ağrısın istemiyorum...senin anakarta servisten ne zaman feedback yapacaklarmıs bir bilgi verdiler mi hocam
  • Malik89 M kullanıcısına yanıt
    En ufak şüphen varsa alma oradan 50-100 lira kar edicem diye servis peşinde falan koşturma bak başka yerden almaya
  • Adamlar aşırı ucuz hocam 50-100 tl değil 200-300 tl oynuyor ben hem hesaplı hemde kaliteli olsun istiyorum ama tam güven duygusu oluşmadı...Nasıl yapsak bilemedim.Ben dedim ki gelim benm gözümün önünde montajı yapın gerekirse beklerim yok olmaz çektiler ee dedim o zaman kasayı almaya ben geliim dedim kargoda birşey olur boşuna uğraşmayalım falan dedim ona da olmaz çektiler bu çok entresan geldi bana ... salı günü pc yi alıcam ama senin dediğin gibi düşünüp daha güvenilir alternatifler bulmam lazım ...Ayrıca önerebilecginiz yerler varsa kabulümdür :)
  • bakın bu sistem toplama ve montaj işlerinde çok hileler dönmekte en popüler yerler dahi bunu yapabiliyor o montajı yapanların vicdanına kalmış bir şey montaj sırasında başında durmalarını istemeyen kişi yada firmalardan kesinlikle uzak durun 2. el parça takabilirler sorunlu yada geri iade edilmiş parçaları takabilirler parçaları alıp güvendiğiniz anlayan bir kişiye yaptırabilirsiniz montaj işi çok zor bir şey değil aslında nette ultra çözünürülüklerde sistem toplama rehberleri var onların bir kaçına bakarsanız rahat bir şekilde siz yaparsınız ve tecrübe edinmiş olursunuz yada o videolardan birini indirip adım adım baka baka yapabilirsiniz gerçekten o kadar zor bir şeysi yok hiç montaj yapmayan birisi dahi o videolara bakarak yapabilir birde şu var pc bileşenleri alırken kontrol bantlarına iyi bakın iade yada sorunlu ürünleri satabiliyorlar bunlara da dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 20 Ocak 2016; 23:20:48 >
  • Bende sizin gibi düşünüyorum..Bu kendinden emin yemek sektöründeki firmaların sana mutfagını açması gibi birşey..Eğer adamlar beni orda istemiyorsa vardır bunda bir kıllık diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.Montaj konusunda da aslında beceremeyecegim bir iş değil kendime pek güvenemiyorum özellikle de anakart bağlantılarında..Ram anakart işlemci çok basit tak çıkart.fakat o anakarta fanların baglanması ne bileyim ön portun baglanması karıştırırım yakarım hepsini diye çekiniyorum.Ben en iyisi güvenilir bir yerden alayım parçaları orda da allem eder kullem eder gözümün önünde montajı yaptırırım başka çare yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.