Şimdi Ara

Eczacılık Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tıp okumak istiyordum ygs 18k geldi ama tıp okumak zor bildiğim kadarıyla ve ben çok zora gelemeyen bir insanım ayrıca lys netlerim de düşük bu yüzden diş hekimliği veya eczacılık düşünüyorum sizce bu iki bölüm okuması ve imkanları olarak nasıl.Eczacılık hep hayalimde var bi dükkanım olsun istedim hep Eczacılık gerçekten bitti mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diş hekimliği rahat bi insansan zorlayabilir. eczacılık bitmez ya 5 yıllık okul. onlara da uzmanlık sınavı gelecek diye duydum. kpss ye girmeden atanan 3 meslek var. tıp diş ecz. bunlar kolay kolay bitmez. sağlık sonuçta
  • Diş beceri ister bence

• quote:

Orijinalden alıntı: DtHsn

diş hekimliği rahat bi insansan zorlayabilir. eczacılık bitmez ya 5 yıllık okul. onlara da uzmanlık sınavı gelecek diye duydum. kpss ye girmeden atanan 3 meslek var. tıp diş ecz. bunlar kolay kolay bitmez. sağlık sonuçta

Veterinerlikte var hocam haberlerdede çıkmıştı zaten :)
  • Arkadaslar bu eczacilik cok yönlu bir meslek puaniniz tutarsa macera aramaya gerek yok fizyo odyo yazarak tabi tip dis tutmuyosa ve saglik istiyosaniz eczacilik ile yapilabilecekler 1)Eczane acmak(Tabi zorlasti diyolar ama bilmem) 2)Devlete atanmak 3)Tus sinavina girerek kazanirsaniz devletin actigi egitim arastirma hastanelerinde 4 yıllık asistanlıktan sonra biyokimya uzmani olabilirsiniz 4)İlaç şirketlerinde çalışmak 5)Eus sinavi gelecek diyolar eus gelirse devlette uzman eczaci olursaniz maaslari artabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedeftipdis -- 13 Nisan 2016; 20:38:36 >
  • Devlete girmek imkansiz

• quote:

Orijinalden alıntı: thetigerclow

Devlete girmek imkansiz

Nasıl imkansız eczacı atamaları oluyor senede 4 kez.

Devlette maaşları da kötü değildir net maaş 3500 falandır en az 1500 döner olsa 5000 temiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 15 Nisan 2016; 17:31:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    YTÜ hakkında
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağlık bakanlığına ait ilaç ve tıbbi cihaz kurumu var eczacılar için
    ezbere bilip bilmeden konuşmayın arkadaşlar
    dükkan açmak konusuna gelince çok zor artık her yerde açılamıyor eczane fakat devir olayları oluyor tabi ki
    rahatım diyorsan ilk 2 sene rahat geçer ama 3-4 biraz zor malesef ama alışırsın okudukça ona da
    ayrıca hemen hemen her meslek sınıfında olduğu gibi eczacıların da çok kazananı az kazanı var olay hafiften ticarete de dönüyor stabil bi durum yok eczane eczacılığı için
    devlette ise hastanelerde sağlık bakanlığında atama var ama önümüzdeki seneler için garanti bir şey söylemek güç bi bakarsın kpss tarzı bir sınava girmek durumunda kalırsın
    ayrıca her üniversitede hunharca sayısı artan ecz fakültesine de akademik açıdan yürümek istersen uygun olabilir. bunu da düşün. şimdilik bu kadar ama sakın ha sakın araştırmadan danışmadan tercih yapma tıp istiyorsan deli gibi ecz. fakültesine girdiğinde işin rengi değişir haberin olsun

• nutella gel N kullanıcısına yanıt
    Benim tıp istemem tamamen maddi.İdealist değilim iyi para kazanmak ve rahat bir yaşam istiyorum ancak çalışma hayatı da rahat bir meslek istiyorum.Artık istediğimiz yere eczane açamıyoruz galiba eğer açılabilseydi eczacı olurdum ancak şuan ne olacağım hakkında hiçbir fikrim yok

• yani ftr de düşünebilirsin bu durumda ama hayatta şöyle bi gerçek var ki çok çalışmadan malesef iyi paralar kazanmak gibi bi durum orta sınıf ailelerin evlatları olarak mümkün değil. odtüde boğaziçinde mühendislik okuyan arkadaşlar makine bilgisayar ee gibi okudukları çalıştıkları süre içinde tıp okuyanlar kadar zorlanıyorlar. hoşunuza giden cidden severek yapacağınız bi işte zorlansanız bile kendinizi bi şekilde avutabilirsiniz. o nedenle meslek seçimi de pişman olmamak için sınava çalışmak kadar önemli

• Hocam çalışma hayatı rahat meslek arıyosanız tıp biraz ters sanırım size. Okuması ayrı bi dert çalışması ayrı, idealist olsaydınız devam edin derdim de, rahatlık istiyosanız sonradan pişman olmayın derim ben.

• Gorgias_ G kullanıcısına yanıt
    Kaç koşi başvuruyor kaç kişi atanıyor iyi araştır 50 kişi en fazla atanır

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Kaç koşi başvuruyor kaç kişi atanıyor iyi araştır 50 kişi en fazla atanır
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 17 Temmuz 2021; 1:58:10 >
  • Eczacılık okumayı kafaya koydum bakalım ne olacak kırık obp ile durum ne oldu hocam sizin ?
  • Böyle konuları uplamayın ya eczacıya soruyorum adam memnunum diyor böyle konularda da eczacılıktan vazgeçirmek için her şeyi yazıyorlar.

Napalım yani eczacılık yazmasın mı kimse herkes tıp diş müh mi yazacak

• bu yeni uzmanlık sistemi çok cazip ancak biz mezun oluncaya kadar kontenjan kalmaz anasını satayım. geç gelmişiz dünyaya
  • Eczacilik okuyorum ama illallah ettirdi, üniversite sınavlarına tekrar hazırlanıyorum. En son yeterlilik sınavı geldi , eus geldi yeni 2 bölüm açıldı ama fitoterapi kapanma eşiginde ( belki de kapandı bakmadim) senede klinik eczacı 10 kişi max alınıyor eus da ilk 10 a gircek kadar idealistsen eczacılık okuma bile zaten, fabrikalar daha dusuk maaş vermek icin kimyacı çok alıyor, devlete atanma hakkında bilgim yok, eczane açma işine gelirsek tüm illere baktım boş yer yok ilçeler hariç hepsi dolu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.