Şimdi Ara

ECZACILIK YAZACAKLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
19.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENCE ALTERNATİFLERİ ARASINDA 23K-35K ARASI BÖLÜMLER YANİ GENE EN İYİSİ ECZACILIK .DİĞERLERİ DAHA KÖTÜ DURUMDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğçesolmaz

Sen niye yazdın bu kadar sıkıntılıysa

ben 2015 mezunuyum bu ikinci üniversitem :D benim durumum karışık anlayacağın.Arkadaşlar ben öğrenciyim fikirlerim bunlar dediğim gibi bu sene mezun olanlar da rahat.Ama seneye mezun olacaklar eczane açısından sıkıntılı çevrenizde illa vardır son sınıfa geçmiş konuşun isterseniz
  • xasger kullanıcısına yanıt
    Puango 24800 diyo imkansız gelmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O puanla 2014 siralamasina bak

• xasger kullanıcısına yanıt
    23k falan oluyo da 2014 gibi gelmez bence mf3

• Gelir

• YAV KARSDA AĞRIDA DİŞ OKUYACAGINA MİS GİBİ İZMİRDE ECZACILIK OKU
  • Yazma. İlla yazıcam diyosan da ankara eczacılıktan uzak dur

• quote:

Orijinalden alıntı: Xyzt1

Yazma. İlla yazıcam diyosan da ankara eczacılıktan uzak dur

NİYE COKMU ZOR
  • eczacılık yazarsanız mutsuz olcagınızı garanti ederim size. ben eczacılık okuyorum 1.sınıf bitti devam etmeyi düşünmüyorum. artık 3500 kişiye bir eczane düşecek şekilde ayarlıcaklar yeni eczane açarken bu sayıya bakılcak şuan 2000 civarinda eczane açılabilir durumda ister karsta iste agrıda ister istanbul ister izmir farketmez tüm türkiyede açılabilcek eczane sayısı 2000. bu bölüm 3000 mezun veriyor yılda siz yazarsaniz siz mezun olana kadar 8k eczacı mezun olcak.direk işssizsiniz arkadaşlar bosuna gelmeyin aptallık edersiniz eus felan hikaye yılda max 60 kişi alırlar ondan zaten toplam 900 klinik eczacı lazım.özel ilaç sektorunde eczacı ihtiyacı yok olsada 10-15 kişidir binlerce kişi mezun olcak.3.-4. sınıflarda benimle aynı düşüncede.

eczacılık okucagınıza bir yıl daha hazırlanın
  • seekandestroy kullanıcısına yanıt
    Bir bitmediniz. Eczacılık yazmışsın ama eczacılığın eczane eczacılığından ibaret olmadığını anlayamamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King floyd

Bir bitmediniz. Eczacılık yazmışsın ama eczacılığın eczane eczacılığından ibaret olmadığını anlayamamışsın.

kardeşim çalışma alanlarını alım miktarlarını yazar mısın bana
  • birader boş yapma burda. özel sektorde açık yıllık 10 eczacıyla kapanır. devlette yılda 200 kişi atıyolar kura ile. eczane açman yasa ile imkansız yer bulsan bile puanlama yüzünden büyük ihtimal açamıcaksın açsanda yaptıgın masraf 80-90k ilk yıl kar bile edemiceksin ondan sonra max etcegin kar 4-5k. eus hikaye 1000 kişi gircek kontenjan 30-40. ak bitti eczacılık başka iş imkanı mı var? Şunu da diyim tıp okuyupda ilaç sektorunde çalışabilirsin bunu yapanların sayısı ile ecza okuyup ilaç firmalarında çalışan eczacı sayısı eşit
  • quote:

Orijinalden alıntı: marakku

quote:

Orijinalden alıntı: King floyd

kardeşim çalışma alanlarını alım miktarlarını yazar mısın bana

YAV MİMARLIK OKUMUŞSUN BIRAKMIŞSIN SONRA ECZACILIK YAZMIŞSIN ONUDA BIRAKACAN BENCE SENDE SORUN VAR KARDEŞ KUSURA BAKMA TIP OKUMAYAN ÖLSÜN O ZAMAN
  • kardeşim ben fikir veriyorum amma zorunuza gitti beğenmiyorsan forumda neden takılıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: marakku

kardeşim ben fikir veriyorum amma zorunuza gitti beğenmiyorsan forumda neden takılıyorsun

FİKİR VERMİYONKİ YAZMA DİYON NE YAPALIM O ZAMAN FTR ? MÜHENDİSLİK ? MİMARLIK ?
  • İstanbulda oturuyorsan buluşalım her yaştan eczacıyla görüştüreyim seni.Kararını sen ver? 50 yıllık eczacı tanıdığım da var bu sene mezun olmuşta
  • MAALESEF TÜRKİYE GENELİ BÖYLE BANA TIP DİŞ DIŞINDA MESLEK SÖYLE KALİTELİ Bİ YAŞAM SÜREBİLECEĞİM YOK YANİ LANET OLSUN YA
  • BEN ANLATAMADIM BEN ECZACILIK SÜPER HARİKA DEMİYOMKİ AMA O SIRALAMADA 23-35K YANİ DAHA İYİ DEĞİLMİ FTR-MUHENDİSLİKDEN
  • Bu sene mezun olan napıyo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.