Şimdi Ara

ECZACILIK YAZACAKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
4
Favori
19.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum.Çok şüpheliyim yazmak konusunda birileriyle konuşmak istiyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaw bırakın bu işleri işsiz eczacı olacak diyorsunuz bu lafa sadece gülünür. Türkiyede 3 meslek var kpss olmadan devlete atama yapan 1-Tıp
    2-Diş Hekimliği
    3-Eczacılık

Ayrıca bir çok yenilik geliyor. Türkiye nüfusu artıyor. Son olarak bu yasa yeniymiş gibi laf yapanlar var 2014de bu mevzuat kanuna girdi. 3500 kişiye 1 eczane çok mantıklı Avrupada bu rakam daha da düşük. Üstelik bu mevzuatla birlikte dengelemek için çok mantıklı bir yasa daha girdi. Tek diplomaya tek eczane açılabilecek. Bu sayede Yıllık nüfus artışına oranlanmış oldu.

Teyze kızı 2 yıllık sosyal hizmet okudu devlete atandı 3200 TL maaş alıyor siz hala eczacılık işsiz kalır mühendislik işsiz kalır diyorsunuz.
  • KESINLIKLE YAZMA
  • Ben senin tarafındayım trollemene gerek yok

• Bende bilmiyorum yazicak bolum bulamiyorum eczaciligida herkes kotuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tuğçesolmaz

Ben senin tarafındayım trollemene gerek yok

YAZ YA BENDE YAZACAM :D SIRALAMAMIZ YAKIN HERALDE 26 27K BEKLIYOM MF3
  • Ben yazmayı düşünüyorum Diş olmazsa iyi bir yerde eczacılığa gideceğim gibi gözüküyor.
  • SEN HANGİ OKULU DUSUNUYON
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık yazmayın
    6 yıl önce açıldı
    TIP YAZMAYIN
    6 ay önce açıldı
    Cbü tıp VS Trakya tıp
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lütfen detaylı araştırmadan yazmayın.Her yönünü araştırın
  • Ege olmazsa eskişehir osmangazi 25-26k falan bekliyorum

• Tıp diş dışında kötülenmeyen bölüm yok

• quote:

Ege olmazsa eskişehir osmangazi 25-26k falan bekliyorum

AYNEN BENDE HADI HAYIRLISI
  • quote:

Tıp diş dışında kötülenmeyen bölüm yok

en iyi eczacılıklardan birinde okuyorum ve bu işi gerçekten çok araştırdım.Sizde yeni mezun eczacılarla konuşun mesela 2017 mezunları.Gidip 20 senelik eczacıya işler nasıl dersen çok şükür der bunu unutma.Yeni eczane açanlarla konuşman daha iyi olur
  • Peki sen öneriyo musun bölümü? Denildiği kadar zor durumda mı? Yazmalı mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: marakku

quote:

Tıp diş dışında kötülenmeyen bölüm yok

en iyi eczacılıklardan birinde okuyorum ve bu işi gerçekten çok araştırdım.Sizde yeni mezun eczacılarla konuşun mesela 2017 mezunları.Gidip 20 senelik eczacıya işler nasıl dersen çok şükür der bunu unutma.Yeni eczane açanlarla konuşman daha iyi olur

BİZ NERDEN BULAK ONLARI BİLDİĞİN VARS SÖYLEYEBİLİRSİN
  • Meslek şu an zor bir dönemeçten geçiyor kanımca.Eğer EUS sistemi tutarsa ve her sene 1000-2000 kişiyi kapsarsa rahatlama olur.Ama duyumlara göre 100-200 kişi bu sınavla eğitim programına dahil olacak.5 sene sonra ne olur bilemem bunu uzmanlara sormak lazım.Eczane açmak için okumayın.Gerçekten çok zor eczane açmak.Bu sene benim fakültemin 1.sınıf öğrenci sayısı resmi görünen 150 ama normalde 230.+80 var yani internette yazan 2500 mezun yalanına inanmayın çoğu fakülte +50 +100 kişi şu an.3500 civarı mezun oluyor her sene.5 sene sonra 15000 mezun birikmiş olacak.Nereye eczane açacaksın ? Çok zor .İlaç şirketine girmek mi istiyorsun ? Hangisine gireceksin belli başlı 5-10 şirket var aşırı sivrilmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marakku

Meslek şu an zor bir dönemeçten geçiyor kanımca.Eğer EUS sistemi tutarsa ve her sene 1000-2000 kişiyi kapsarsa rahatlama olur.Ama duyumlara göre 100-200 kişi bu sınavla eğitim programına dahil olacak.5 sene sonra ne olur bilemem bunu uzmanlara sormak lazım.Eczane açmak için okumayın.Gerçekten çok zor eczane açmak.Bu sene benim fakültemin 1.sınıf öğrenci sayısı resmi görünen 150 ama normalde 230.+80 var yani internette yazan 2500 mezun yalanına inanmayın çoğu fakülte +50 +100 kişi şu an.3500 civarı mezun oluyor her sene.5 sene sonra 15000 mezun birikmiş olacak.Nereye eczane açacaksın ? Çok zor .İlaç şirketine girmek mi istiyorsun ? Hangisine gireceksin belli başlı 5-10 şirket var aşırı sivrilmen lazım.

TIP DİŞ DISINDA TUM BOLUMLER OYLE DEĞİLMİ KALDIKİ MAKİNA MÜH 10BİN CİVARI MEZUN VERİYORMUS ONDA KENDİ İŞYERİNİ ACMAN DAHA DA İMKANSIZ

• quote:

Ege olmazsa eskişehir osmangazi 25-26k falan bekliyorum

Puango obp li kac

• Sen niye yazdın bu kadar sıkıntılıysa

• xasger kullanıcısına yanıt
    430-435 civarı

• quote:

430-435 civarı

Dis gelir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.