Şimdi Ara

ECZACILIK YAZACAKLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
19.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Yaw bırakın bu işleri işsiz eczacı olacak diyorsunuz bu lafa sadece gülünür. Türkiyede 3 meslek var kpss olmadan devlete atama yapan 1-Tıp
    2-Diş Hekimliği
    3-Eczacılık

Ayrıca bir çok yenilik geliyor. Türkiye nüfusu artıyor. Son olarak bu yasa yeniymiş gibi laf yapanlar var 2014de bu mevzuat kanuna girdi. 3500 kişiye 1 eczane çok mantıklı Avrupada bu rakam daha da düşük. Üstelik bu mevzuatla birlikte dengelemek için çok mantıklı bir yasa daha girdi. Tek diplomaya tek eczane açılabilecek. Bu sayede Yıllık nüfus artışına oranlanmış oldu.

Teyze kızı 2 yıllık sosyal hizmet okudu devlete atandı 3200 TL maaş alıyor siz hala eczacılık işsiz kalır mühendislik işsiz kalır diyorsunuz.

2 yıllık okuyanlar daha çok kazanıyor zaten herkes küçümseyip gitmediği 4 yıllığa gittiği için 4 yıllık bölümlerin bir nanesi kalmadı 2 yıllıklar değer kazandı. Öyle 2 yıllık bile işe giriyor 4 yıllık mı giremeyecek mantığı doğru değil.

Konuyu açan arkadaşa da şöyle söyleyeyim samsunda oturuyorum ve evimizin etrafında 10 tane eczane var ona göre karar versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetmax -- 22 Temmuz 2017; 16:42:39 >
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    4 yıllık sosyal hizmet okuyan bile o kadar maaş almıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam liseden düz memur olarak atanan 2800 TL alıyor bu arada ben devlet memuru olarak bahsediyorum özel sektörü karıştırmayın. Önlisansa göre 4 yıllık sadece lisans parası alır ek olarak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.