Şimdi Ara

Edebiyat deneme ve edebiyatseminerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edebiyatımın bitmesine ortalama 1/ 1.5 hafta civarı var. Yarın milli edebiyat bitiyor, cumhuriyet kalıyor. Edebiyat denemesi olarak kolaydan zora olacak şekilde önerilerinize açığım. İnternetten biraz baktım limit-yanıt-altın anahtar- endemiği gördüm.

Edebiyatseminerlerine gelecek olursak öncelikle çok memnunum. Korktuğum çoğu şeyi ezberledim kolaylıkla. Fakat bir şey aklıma takılıp duruyor. Misal tanzimatta konu anlatım kitapları, kadir gümüşçü 10-20 sanatçı verirken edebiyatseminerlerinde sadece önemli olan 10-12 sanatçı yer alıyor. Bu şu milli edebiyata kadar böyleydi.
    Düşünüyorum 24 soru var ne kadar derine inecekler ki diyorum ama geçen sene de kolay sorular bu sene zorda yapabilirler. Kısaca kalan sanatçıları da ezberlemeli miyiz sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 10-20 ve 10-12 arasında çok bir fark yok hocam neden korktunuz ki detaya inmekten nerden ne geleceği belirsiz detay sorsalar kimse bir şey diyebilirmi ?
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    Kimse bir şey diyemez keyiflerinin kahyası değiliz. Ezberim kötü yani oturup kağıda yazıp ezber yapmam zor oluyor kendi açımdan. Hafıza teknikleriyle ezberlemem neredeyse %90 kolaylaşıyor. Yani uzattım bayağı bir ama videodan bazılarını ezberledikten sonra oturup kalanları ezberlemek zor oluyor

• Bir hocam demiştiki valla edebiyatta beni bile sorabilirler. Cumhuriyett detay sorabilirler hocam. Her ihtimale karşı ezberlesen iyi olur. Birde edebiyat zaten asıl cumhuriyet dönemidir. 1 haftada biteceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic101 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tabi ki tam olarak bitiremem, üstünden daha zamanım kaldığınca geçeceğim ama bi yerden de dememe çözmeye başlamak istiyorum. Ondan dolayı

• Ben de gecen yil bilmedigim yazar gelir mi diye korkuyordum fakat gecmis osym sorularini cozunce de gordum ki maksimum 1 tane geliyor. Bence tum konuların tam oldugunda vaktin de arttiginda calisabilirsin detay kisilere fakat daha eksik derslerin varsa edebiyattaki bir soru icin onlardan 5 soru kaybetmemelisin. Simdiden deneme cozmeye baslaman cok yararli olur. Denemede bilmedigin isimleri görünce de ogrenmis olursun hem.

• Ben de gecen yil bilmedigim yazar gelir mi diye korkuyordum fakat gecmis osym sorularini cozunce de gordum ki maksimum 1 tane geliyor. Bence tum konuların tam oldugunda vaktin de arttiginda calisabilirsin detay kisilere fakat daha eksik derslerin varsa edebiyattaki bir soru icin onlardan 5 soru kaybetmemelisin. Simdiden deneme cozmeye baslaman cok yararli olur. Denemede bilmedigin isimleri görünce de ogrenmis olursun hem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT SOSYAL DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    matematik ve türkçe
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Zmllgb Z kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim merak ettiğim konu buydu. Mayıs gibi konularım bitecek nerdeyse sonrasına bakarız. Sizin çözüp memnun kaldığınız denemeler var mı?

• Karekok limit endemik palme eksen ve ozdebirin denemleri vardi internet sitesinde satilan ben bunlari cozmustum ama bana kalirsa yayın farketmiyor. Edebiyatta cok soru cozmek önemli oldugu icin elime gecen her seyi cozmeye calismistim . Soru hatasi vs olmamasi acisindan populer yayin olmasi iyidir tabi. Onun dışında ne bulursan edebiyat denemesi icin yararli olacaktir

• Zmllgb Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum:)

• Benimhocam nasıl sence? Edebiyatseminerlerini mi yoksa benimhocamı mı dinleyeyim?

• Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Konu anlatım olarak Benim Hocam fazlasıyla iyi bence. Benim hocamdan dinleyip edebiyatseminerlerinden ezberle bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.