Şimdi Ara

EDEBİYAT,TARİH YAZACAK GENÇLERİN DİKKATİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili gençler forumları geziyorum hepiniz tercih telaşı içerisindesiniz.Çoğunuzun kafası karışık bir yerlere gitme telaşı içindesiniz.Bir büyüğünüz olarak sizlere yardım etmek istiyorum çünkü son pişmanlık inanın fayda etmiyor öğretmenlik ya da fen-edebiyat yazacak arkdaşlra şunu söyleyeyim kpss'yi kazanmak lys-lgs'yi kazanmaktan daha zor öncelikle bunu bilin tercihlerinizi ona gör yapın şimdi rehber öğretmetmelrinzin çoğu reklam peşinde olduğu için sizlere her yeri yazdırırlarr dikatli olun!!!! Öncelikle tarih ve edebiyat seçecek gençlere önerim gidecekseniz tarih öğretmenliği ya da türk dili ve edebiyatı öğretmenliği bölümlerine gidi sakın tarih ya da türk dili ve edebiyatı bölümüne yani fef (fen-edebiyat fak.) gitmeyin çnkü formasyon alamazsınız bugün verirler yarın ne olacağı belli değil. Edebiyat öğretmenliği yılda 490 kişi meun verir ama türk dili edebiyatı bölümü 7 bin kişi ardaki farkı görün tarhi yazmyorum bilee o hep içle acızı bugün iki bölümen toplamda 30 bin kişi atama bekliyor ha diyebilrsiniz özelde açlışırm eyvallah herks gel başla der ama unutmayın günden haftada 40-50 saat ders eigrersiniz 300 lira para alrısınz lane tedersiniz sizlere önerim öğremnlik ya da fe f mezunlarının olduğu forumlara gripi drumun içler acısı olduğunu görmeniz girip onlara sormanız kaldı ki bu bölümler okumasu olukça zor hele ki türk dili ve eebiyatı arapça,farsça,osmanlıa ağır gramer dil bilimi okulda öğrendiğniz dil bilgisini atın çöpe hiç bir geçerliği yok olamyacak çünkü çoğu yanlış şu an heoniz gidelim de ne olursa olsun havasındanız ama mezun olduktan sonra çok zr günler yaşarsınz size uları niye mi yazdım ben de türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim çevremdeki insanalrı görüyorum inthar edenleri duyuyorum sakın şu oyuna gelemyin yok akademisyen olursun yok odtüye gdersen şöyle olursun...bitirnce görrüsünüz kaç tane akadeisyen alnıyor kaç tanesi adam muameles görüyor eş yıl sonra burdan bana yazasrınız abi haklıymşsın diye... gini okul öcesi zihisel engelliler okuyun ya da polis olun ha zevk için okuncaksa buna hiç bir şey demem çünkü tarih de hele ki edebiytın havaSI varr ama parası yokk :)))sevglerimle

• peki sosyal bilgiler öğretmenliği ve coğrafya bölümü hakkında düşünceniz neler ?
    birde türkçe öğretmenliği.
  • evet coğrafya daha parlak gibi duruyor iş imkanı acısındanda? sizce fen edebiyata gitmektense sosyal bilgiler öğretmenliğine gitmek daha mı mantıklı?
  • coğrafya öğretmenliğini yazın kpss puanıaz alımı da az ama atanma şansı diğerleri göre daha iyi çok mezun da yok türkiyede özelde de açık var türkçe kpssde 85 ile kaaptıyor artık bitti türkçe devri bugün toplamda 4 bin türkjçe meznu var 22 bin de beklyen varr coğrafya öğretmnliği coğrafya bölümü değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.