Şimdi Ara

EDEBİYATTA HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

EDEBİYATTA HANGİSİ?

(En Son Oy Tarihi: 7.1.2024)
Giriş
  • Sizce hangisi? Nedenini de açıklarsanız çok sevinirim

Bazıları belli bir yere kadar Kadir gümüşü ve sonrasında Rüştü öneriyor ama siz ne düşünüyorsunuz

• Limit el kitabı okuyup geçeceksin maceraya gerek yok. Şiir bilgisi gibi anlatım gerektiren konularda tonguç rüştü hoca vs.... bakacaksın. Ezberlere kendin çalış bence video izlemek yerine araştır, uygulamalar yap.

İleride öabt edebiyat öğr. hazırlanma gibi bir planın yoksa ya da vaktin aşşırı bol değilse kadir gümüş önermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam.Bunun dışında edebiyatta bol bol not almak hakkında ne düşünüyorsunuz? Oldukça fazla ezber var

• Not alınabilir yazarak daha aklında kalıyorsa kişiye bağlı. Ben meb kitaplarına detaylı not çıkarmıştım faydası olmadı cumhuriyette haydar ergülen falan verilmiş not almaya çalışmıştım hiçbiri sorulmadı tabi sorulmayacakta

yazar-eser için defter oluşturmayı da denedim yarım bıraktım. Kafamdan hafıza teknigi yazıp limit el kitabının yan kısımlarına not alıyordum.

Bazı başat yazarlar için ayrı sayfalar oluşturabilirsin mesela yakup kadriyle ilgili sorular,bilgiler eserlerinin özetleriyle ilgili ayrı bir a4 sayfası yapılabilir.

Ezber konusunda ben edebiyatseminerleri diye site vardı küçük kartlar hafıza tekniği sorular vs. oluyordu ondan faydalandım onun dışında arkadaşlarımla ailemle soru cevap yaptım video izlemek faydalı olmuyordu bana

Ayrıca turkedebiyatiorg sitesi çok güzel boş vaktinde kurcalayıp araştırarsan aklına kalabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA55DCC2B -- 2 Ekim 2023; 21:48:25 >
  • İkisini de dimlemiştim ama Rüştü Hoca anlatım tarzı hoşuma gidiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elinize sağlık hocam çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AA55DCC2B

Not alınabilir yazarak daha aklında kalıyorsa kişiye bağlı. Ben meb kitaplarına detaylı not çıkarmıştım faydası olmadı cumhuriyette haydar ergülen falan verilmiş not almaya çalışmıştım hiçbiri sorulmadı tabi sorulmayacakta

yazar-eser için defter oluşturmayı da denedim yarım bıraktım. Kafamdan hafıza teknigi yazıp limit el kitabının yan kısımlarına not alıyordum.

Bazı başat yazarlar için ayrı sayfalar oluşturabilirsin mesela yakup kadriyle ilgili sorular,bilgiler eserlerinin özetleriyle ilgili ayrı bir a4 sayfası yapılabilir.

Ezber konusunda ben edebiyatseminerleri diye site vardı küçük kartlar hafıza tekniği sorular vs. oluyordu ondan faydalandım onun dışında arkadaşlarımla ailemle soru cevap yaptım video izlemek faydalı olmuyordu bana

Ayrıca turkedebiyatiorg sitesi çok güzel boş vaktinde kurcalayıp araştırarsan aklına kalabilir

Eser özet vs calisilmadan edebiyat ta 20 net yapmak mümkün mu hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En kolay fen dersi hangisi?
    12 yıl önce açıldı
    Tarih TYT-AYT farkı nedir?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murattekno kullanıcısına yanıt

bence mümkün ama çalışılmalı özellikle son yıllarda divandan sürekli 1 soru eser özeti geliyor destanları sorabilirler. Limitin eser özeti el kitabı var

• Hocam yeterince vakit var inanın bana hiç risk almayın.kadir hocanın defteri ikinci el dahi olsa temin edin oradan devam edin limit denen el kitabı kapkalın bi kitap edebiyat işleyişi çok farklı o şekilde öğrenmek bana kalirsa zor.
    Bir defa aytye calisiyorsunuz ve fule oynamaya çok müsait bir ders o yüzden çok sağlam detaylıca çalışın tekrarları kısa anlatan hocalarla yaparsınız son düzlükte

• Rüştü

• wayze kullanıcısına yanıt

Hocam,açıkçası cumhuriyet’te kadar Kadir gümüşten dinleyip cumhuriyeti ve sonrasını Rüştü den dinlemeyi düşünüyordum.Dedikleriniz de çok haklısınız.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.