Şimdi Ara

EDIFIER S530DB 2+1 alıcam lütfen bakın !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDIFIER S530DB 2+1 ses sitemini alacağım http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-s530db-s530db-2+1-speaker---siyah/productdetails.aspx?I_ID=54514
    anakartım msi h67 e35 http://tr.msi.com/product/mb/H67MA-E35--B3-.html
    ankartım spdif girişi direk yok pinleri var onun içinde spdif bracket almam lazımmış ama bunu bulabilcek miyim ? galiba hiç bir yerde satılmıyor
    eğer normal jacklerden bağlarsam baya performans düşer mi?
    eğer performansı düşecekse bracketı nerden bulabilirm bir fikri olan varsa lütfen söylesin veya yapılacabilcek başka alternatifler var mı ?

• Merhaba,

S530D sistemi için optik bağlantı kesinlikle elzem bir durum değildir.

Eğer Z5500/Z906 gibi bir sistem olsaydı,dahili dijital decoder kullanımından dolayı optik bağlantı önem taşıyor olurdu.Ancak S530D'de optik bağlantı va analog bağlantı arasında ses şiddeti haricinde (yaklaşık olarak %3'lük bir değişim) bir değişiklik hissedemezsiniz.

Dolayısıyla direkt olarak 2.1 çıkışına ses sisteminizi bağlayabilirsiniz.

Ancak ilerleyen zamanlarda ses kalitesini arttırmak için harici ses kartı arayışlarına yönelebilirsiniz.

İlave olarak;Bracket için forumun ikinci el bölümünde ilan açmayı deneyebilirsiniz. Anakart ile beraber gelen bracketleri kullanmayan kullanıcılar çoğu zaman cüz'i fiyatlara satabiliyorlar.eBay,Amazon gibi siteler üzerinden 40 günü aşan bir bekleme sürecini göze alarak ücretsiz kargo ile 10$ gibi bir ücret karşılığında da satın alabilirsiniz.

Ancak dediğim gibi bracket şu an için gereksiz bir arayış.Analog bağlantı ile kullanımda da oldukça memnun kalacağınızı düşünüyorum.Alternatif olarak ilerleyen zamanlarda harici ses kartı bakabilirsiniz.

Hayırlı geceler.

• bilgilendirdiğin için sağol dahili decoderı olmadığı için önemli bir fark yok diyorsun, peki benim ana kartta thx falan da var ses işlemcisi olarak yeterli mi yoksa her hangi bir ses kartıyla kıyaslanamaz mı bile?
  • Analogda ses kartı zaten büyük fark yapıyor, dijital için de X-Fi titanyum kullanan bir arkadaşım onboarddan sonra çok rahatladım demişti (Z5500 için). Yani ilerde bütçe ayırabilirsen alman yararına. Ses sistemin de şimdiden hayırlı olsun.
  • Güzel bir sistem ilerde güzel bir ses kartıyla desteklenirse çok daha başarılı olacaktır. hayırlı olsun şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.