Şimdi Ara

Edit: Kodiaq, 3008, 5008 Seçimi hk.(Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
9.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzer ikilemde ben de kaldım hocam. Içlerinde yüzü en çok eskiyen x-trail . Nissan ilginç bir firma. Geçen yıl 245.000 liste fiyatlı x-traili bir anda 190.000 tl ye indirip sattılar.

5008; saydıklarınız içinde en yakışıklısı ayrıca peugeot eski peugeot değil. Daha kaliteli araçlar yapıyor.

Kodiaq da başarılı bir araç. Daha suv gibi duruyor

Renault'u firma olarak ben beğenmiyorum.

Ben olsam saydıklarınız içinde 5008 veya kodiaq' ı tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koleos ve X-traili eledim gibi dizel + cvt yi beğenmedim.

Yarın C5 Aircross u deneyeceğim. 5008 benim kafamı en çok karıştıranı, ilanlarda sıfır da dahil olmak üzere 2019 modeli yok neden yok çok ilginç geldi. Gt-line sıfır sipariş verebilir miyiz diye sorduğumda sadece allure selection getirebiliyoruz dediler. 275 bin TL ye. Bu da çok ilginç geldi, birkaç bayiye daha soracağım.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Taner abiyle humus rakı mı yaptınız Koleos ne yav

• Aralarında en yakışıklısı ve SUV görünümlü olanı bence Koleos, ancak genele bakarsak diğerlerinden daha aşağıda konumlandırıyorum yinede.

Kodiaq güzel bir seçenek ama yakıt konusunda yüz güldürmez.

5008'in arka görünüşü, dik bir şekilde inmesi vs. hiç SUV gibi durmuyor, baya minibüs gibi. Tasarım bakımından 3008 L gibi duruyor, olmamış bence. 3008 5008'e göre çok daha çekici duruyor.

C5 Aircross'a bakmanızı öneririm. Aralarında en yenisi ve süspansiyon sistemi ilgi çekici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 26 Ekim 2019; 21:44:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Taner abiyle humus rakı mı yaptınız Koleos ne yav
    Valla güzel araba hacı abi heybetli falan

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    2017 de piyasaya çıkan Koleos nasıl eskidi. Hiç bindiniz mi ayrıca kağıtta D sınıfı diyorsunuz. 4.70cm uzunluk 1.70cm yükseklik. Koltuk ısıtma ve soğutma otomatik park full led ön arka far açılır cam tavan nasıl d olmuyor? Daha 2 senedir piyasada araba nasıl eskidi?

Katılıyorum arka diz mesafesi koltukların ve led farların kalitesi heybetli görünüşü X trailden büyük görünüyor. Gerçekten güzel araba.

• Bana kalirsa da gt line donanim 5008 hepsinden guzel gibi ancak iki haftadir İstanbul’da tekrar bu araci kullaniyorum arac 30.000km de 2018 model 100-125 km arasi aracta inanilmaz balans benzeri titreme var ve arastirdigimda forumlarda 3008 icin de titreme problemi icin konu acilmis, sifir alip balans zannedip cozum bulamayan var , birileri aks burcu vs degisti problem gecti demis son durumu servislerden ve saticilardan ogrenirseniz guzel olur..

Hatta buraya da yazarsaniz almayi dusunen insanlar bilgilenir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Tek özelliği heybeti zaten

• R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Ben Kodiaq C5 3008 ve Koleos kullandım. 5008 sadece az uzunu zaten içine bindim ama kullanmadım. Kodiaq en performanslıları ama felaket yakıyor ve donanımlısı çok pahalı. 5008 tasarımdan direkt kaybediyor. 3 parça olan arka koltuklar çok rahatsız. C5 en konforlusu gerçekten ama ses sistemi çok kötü koltukları tam deri bile değil ve çok büyk araç değil. Koleos ise dizel otomatik donanımlı tek sıkıntı piyasası düşük aralarında en mantıklısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

2017 de piyasaya çıkan Koleos nasıl eskidi. Hiç bindiniz mi ayrıca kağıtta D sınıfı diyorsunuz. 4.70cm uzunluk 1.70cm yükseklik. Koltuk ısıtma ve soğutma otomatik park full led ön arka far açılır cam tavan nasıl d olmuyor? Daha 2 senedir piyasada araba nasıl eskidi?
    Koleos = x trail 2017 de geldi evet ama altyapı 2013'den.

Bu kadar basit. D sınıfı kağıt üzerinde zira hiçbir açıdan örneğin bmw x3 seviyesine yaklaşamaz bile.

Bahsedilen donanımlar c hb'lerde de var. Sonuç.

Aynısı x trail için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Ekim 2019; 22:5:22 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Anladım altyapı olarak 2014 Xtraille aynı haklısınız. Ama 2023 e kadar kasa değiştirmeyecek ve tasarımı X trailden daha güncel böyle avantajı da var. Ayrıca Renault nere Bmw nere hocam. X3 Q5 Xc60 evet bunlar da D segmenti de motorları kaliteleri her şeyi sıradan D sınıflarından öte. Bir şey hariç Donanım. X3 te kullandım İstinyede aracın 1.6 benzinlisi 550.000tl ve dakota deri için 50.000tl navigasyon ve hayalet içinse 40.000tl ek para istiyorlar. Koleos ise 250bintl. Kıyaslama saçma. Mercedes c200 bmw 3.20 ye göre de passat insigni talisman falan çakma D zaten.

• Ben olsam 2004 modeli hala taş gibi olan X-trail alırdım. Ömürlük araba birdaha araba değiştireyim derdine girmezsin . Üstelik eşşek gibide bin!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Anladım altyapı olarak 2014 Xtraille aynı haklısınız. Ama 2023 e kadar kasa değiştirmeyecek ve tasarımı X trailden daha güncel böyle avantajı da var. Ayrıca Renault nere Bmw nere hocam. X3 Q5 Xc60 evet bunlar da D segmenti de motorları kaliteleri her şeyi sıradan D sınıflarından öte. Bir şey hariç Donanım. X3 te kullandım İstinyede aracın 1.6 benzinlisi 550.000tl ve dakota deri için 50.000tl navigasyon ve hayalet içinse 40.000tl ek para istiyorlar. Koleos ise 250bintl. Kıyaslama saçma. Mercedes c200 bmw 3.20 ye göre de passat insigni talisman falan çakma D zaten.
    Aynen.

Bu arada şimdi fiyatlara baktım 190'a falan bulunursa performans hiç mi hiç dert değilse koleos f/p olarak uygun.

• Koleos un Icon donanımı acayip dolu doğru.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Koleos fiyat/performans olarak aralarında ne iyilerinden olabilir haklısınız. Yine belirttiğim gibi aralarında heybetli duruşuyla en SUV duran araç. Sanırım çok tutmadığı için diğerlerinden daha aşağıda konumlandırıyorum. Hakkı yenilmiş olabilir. 5008 konusunda dediğiniz gibi tasarım cidden kötü, 3008 çok güzel. 3008'den farkı yok denilebilir, ancak var. O arkanın uzatılması aracı minibüs kıvamına çekmiş. C5 konforu insanı çekiyor, bazıları için ses sistemi vs. çok önemli olmayabilir.

Herkesin bir araç için beklentileri, zevkleri vs. farklı. Sanırım en doğru tercih hepsi ile test sürüşü yapıp, deneyerek içe sinen aracı tercih etmek.
  • Şimdi koleos baktım ,
    Güzel araç ,heybetli .temizi 200'den aşağı zor bulunur .sahibinden ilanlarindan bunu gördüm dolu bir araç , geçen sene 180 civarıydı .hepsini bir test etmek lazım cepten 200 bin çıkacak az para degil. Ben sifirdan yanayım o nedenle aircross bakardım.

• Kodiaq Ambition I 180 - 185 bin gibi bırakırım dedi bayii. Sıfır yani. Dsg otomatik.

• Bu listede Kodiaq ve X-Trail'i direk elerdim. Koleos ve 5008 çok daha yakışıklı, pejonun son yıllardaki çıkışı ve i cockpit ile 5008 bana göre burun farkı ile önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 27 Ekim 2019; 2:2:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu listede Kodiaq ve X-Trail'i direk elerdim. Koleos ve 5008 çok daha yakışıklı, pejonun son yıllardaki çıkışı ve i cockpit ile 5008 bana göre burun farkı ile önde.
    Kodiaq'ı neden eledin hocam? Kullandıysan veya gördüysen fikirlerini alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.