kocaeli haberleşme mezunu biriyle linkedin konuşmamız. bu da yeni mezun uludağ mezunu,zamanında 50 bin ile girmiş. şu an bir elektronik firmasında 7 bine çalıştığını söyledi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-012141028 -- 3 Ağustos 2022; 23:53:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EEM VE ELEKTRONİK HABERLEŞME ÖNERİLMİYOR | SS’Li
-
-
ODTÜ eem yazacaktım ordu tıp yazmaya karar verdim teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
odtü yazılır ama alttaki eem’leri yazmayın.
up
Hocam birkaç kişiye bakarak hareket edilmez. Bölüme genel bi şekilde bakman lazım. Ben ege eem deyim bazı adamlar var dersleri umursamıyor zar zor geçiyor kimisi sınıfta kalıyor bu adamlar bölümden nefret ediyor. Bazıları ise dersleri iyi devam ederken aynı zamanda vestelde, bmcde, elkomda part time çalışıp 7-8k para kazanıyorlar. Böyle adamları görmeyip diğer örneği görürsen yanlış tercih yaparsın.
-
Hayatta en son dikkate almanız gerekenler bu ve çevresindekilerinin söylemleri olsun.
Doğru bu arada geçen adam girdigi bölümü kotuluyor sonradan ogrendimki 7 senede bitirmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bakın, ben ege’den bahsetmiyorum. uludağ ve kocaeliden bahsediyorum, hiç önerilmiyor. sana bir sürü ss atabilirim. hiçbiri önermedi, yemin ederim. sadece mezunlardan 1 kişi netaş’a girmiş o da 9500 alıyormuş, diğerlerinin maaş durumu çok kötü.
kocaeliden değil ama, itü daha çok.
Karamba seni ne ilgilendiriyor aw bu kadar 2 yillik yazacaksan uu eem veya kou ehb ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siemens başlangıç maaşı 6800 son zamla haberin olsun.
yazılımcılara iyi para veriyorlar, haberin olsun. siemens diye şey yapmayın.
la bise dicem de benim amcam da düşük maaşa çalışıyor ve esogü mezunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben burakları yazmaktan vazgectim zaten, 2 senelik yazdımz
hacettepe eem nasıl
-
ordudan sıkılmam ins bende yazdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- mutlak değerin türevi
- 100 tyt 70 ayt kaç bin
- en zor ayt matematik soru bankası
- dershane kayıt sildirme
- 3d ayt matematik zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X