Şimdi Ara

EFI Shell version 2.31 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
40.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar her acildiginda bu sorunla karşılaşıyorum. Format falan atmadm butun guncellestirmeler yapili gözüküyor bootx64.efi yazınca normal başlangıç oluyor ancak her defasında ayni işlemi yapmam gerek bir çözüm bulamadm yardimci olursaniz sevinirim
     EFI Shell version 2.31 sorunu EFI Shell version 2.31 sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam çözümü var bunun ilk ekran gelmeden biosa gir orda windows 8 felan var yazılar onları setup yazıyor parantez içinde onlara tıkla yes te ve kayıt et çık düzeliyor
  • the2hun kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim işe yaradı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkpl

eyvallah kardeşim işe yaradı teşekkürler

önemli değil kardeşim işiniz görülsün
  • dostum ben yapamadım nasıl olucak window 8 falan yazmıyor ben göremedim yardım edermisin. aynı sorun oldu bende de
  • ''bootx64.efi'' yi yazınca sorun çözülüyor ama geçici bir çözüm.. Her girişte yazmak zorundayız bunun başka bir çözümü yokmu ?

-Biosta Main kısmında Win8 Setup yaptım Evet dedim ve kaydet çık dan çıktım ama yine aynısı oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLPeRs -- 1 Mart 2014; 18:34:12 >
  • hocam ben bios tuşunu ararken 3sefer bu menuye girdim nasıl cıkcagımı bilemediğim için exit yazıp cıktım. Adamlar her tuşa bu menüyü koymuslar sanki :S Bir zarar vermişmiyimdir merak ettim formatıda yeni atmıstım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende beyler yapiyorum olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeLPeRs kullanıcısına yanıt
    Kardesim bios da win8 in uzerindekini secenegi enter yap gelen soruyu evet de kaydet cik cozulecektir insAllah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 2.0 hatası veriyordu. Ne yaparsam yapayım açamadım. ssd takılıydı ve anakart modelim p67a gd65 b3 versiyon. Çözümüme gelince netteki bir çok çözüm yöntemini uyguladım. Bunlardan bootx64.efi ile windowsu açmayı başardım. Ancak her açılışta bunu yazmam gerekiyordu, bunun nasıl kapatılacağı ile ilgili de net bilgi yoktu. En son bayağı bir kızıp sakinleştikten sonra acaba regeditte sorun mu oldu diye düşündüm ve ccleaner full sürümünü kurdum. Önce Healt Check yaptım sonra Kayıt defteri bölümünden tümünü seçip Sorunlar için tarama yaptım. Seçili sorunları gider dedikten sonra Bu lanet efi shell ortadan kalktı. Daha sonra biosa baktığımda sorunumun Windows boot manager seçeneğinin ortadan kalkması olduğunu öğrendim. Şu anda problem yok. Biraz uzun oldu sanırım ancak umarım bu sorunu yaşayanlara yada yaşayacaklara çözüm olur.

• bootx64.efi nereye yazılıyor hocam nasıl yazıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.