Şimdi Ara

Efsane Geri Dönüş - İnanç Zaferin Anahtarıdır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar millet. En son yaptığım montajı sizlerle paylaşmak istiyorum

Yeni bir seriye başlamak istedim. Serinin konsepti çok geri düştüğümüz maçlarda yaptığımız yaptığımız geridönüşler üzerine olacak. Bu da serinin ilk videosu. Müziğin punchline kısımlarıyla maçın önemli anlarını denk getirmeye gayret ettim mümkün mertebe.

Youtube kanalımı açalı da çok uzun bir süre olmadı. Elimden geldiğince kaliteli işler çıkartmaya çalışıyorum videoları montajlarken. Şayet hoşunuza gittiyse takipte kalırsanız sevinirim :)

Lafı fazla uzatmadan videonun linki:

Yorumlarınız benim için değerli. Fikrinizi belirtmekten çekinmeyin
    Daha fazla video için bu linkten kanalıma abone olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktwitter -- 5 Nisan 2016; 15:03:52 >

• Kanal LeŞ video ÇöP
  • quote:

Orijinalden alıntı: og

Kanal LeŞ video ÇöP

konuyu açtıktan 10 dakika sonrasında 10 dakikadan fazla süreli bir videoyu izleyip çöp olduğuna karar verip üstüne bir kanalın da leş olduğuna karar verebildiğinize göre bayaa yüksek muhakemeli bir insan olmalısın. ki konuyu açmamla senin konuyu görüp videoyu izlemen arasındaki zamanı saymıyorum bile.

neyse üzerinde durulmaya değer bir yorum değil. mantıklı insanların yorumları önemli benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktwitter

quote:

Orijinalden alıntı: og

Kanal LeŞ video ÇöP

konuyu açtıktan 10 dakika sonrasında 10 dakikadan fazla süreli bir videoyu izleyip çöp olduğuna karar verip üstüne bir kanalın da leş olduğuna karar verebildiğinize göre bayaa yüksek muhakemeli bir insan olmalısın. ki konuyu açmamla senin konuyu görüp videoyu izlemen arasındaki zamanı saymıyorum bile.

neyse üzerinde durulmaya değer bir yorum değil. mantıklı insanların yorumları önemli benim için

its just a prank bro why you mad
  • og O kullanıcısına yanıt
    emeğe sayqı + rep pls
  • Efsane geri döndü sanırım
  • eğer bi tavsiye istersen bir daha müzik ekleme videolarına, hani yaptığın video kısa metraj güzel hareket videosu desek anlarım müziğide 10dk maçı ilerlete ilerlete yapmışsın, madem full maç videosu yapıyosun neden 10 dk boyunca müzik çalıyor bırak konuşma sesleriniz vs olsun
  • eline sağlık güzel olmuş
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    sadece ses olunca bana video sıkıcı olacakmış gibi geliyor hocam. sparkles'ın bazı videolarına bakarsanız bu konseptte videolar mevcut. amacım biraz da müziğin punchline olduğu yerlere güzel hareketleri denk getirmekti. hiçbir zaman full maç videosu yapmak istemiyorum kolay kolay. o yüzden kese kese, bazı yerleri de hızlı oynatarak yapmayı tercih ediyorum. ama sizin ki de bir görüştür en nihayetinde. değerlendireceğim. teşekkürler yorumunuz için

howell82 teşekkürler hocam beğenmenize sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktwitter

sadece ses olunca bana video sıkıcı olacakmış gibi geliyor hocam. sparkles'ın bazı videolarına bakarsanız bu konseptte videolar mevcut. amacım biraz da müziğin punchline olduğu yerlere güzel hareketleri denk getirmekti. hiçbir zaman full maç videosu yapmak istemiyorum kolay kolay. o yüzden kese kese, bazı yerleri de hızlı oynatarak yapmayı tercih ediyorum. ama sizin ki de bir görüştür en nihayetinde. değerlendireceğim. teşekkürler yorumunuz için

howell82 teşekkürler hocam beğenmenize sevindim

Bahsettiğiniz Sparkles 👍😉

Adamın efekt geçişleri normal youtuber larla kıyaslanamaz.

Ama bencede müzik kaldırılmalı. Çünkü az değil 10dk lık video.

Eğer gerçekten yorumlarımızı dikkate alıyorsan , kısa frag videoları daha güzel olur. Şahsen bir izleyici olarak bunu izlemek bana daha fazla zevk verir.

Yani bulunması gerekenler sadece senin için değil birçok youtuber için :

1-) Güzel fraglara sahip olman için ya insanlardan frag isteyip havuz oluşturup editleyeceksin yada cidden fazla cs go oynayıp , yeni fraglar elde edeceksinki buda ii oynamak anlamına gelir :)

2-) Editleme yetenek işidir, herkes efektif düşünemez . Güzel editlemek kamera açılarını yakalamak bu yüzden önemli. İzleyici kitlesini bir o kadar etkileyen inci ayrıntılardır.

3-) Bir kişi senin maçını neden izlemeli ? Önce bunu sorup ona göre maç çekilmeli. Dmg bir adam gold 2 izleyetek kendisine birşey katamayacağını zaten bilir.

Sonuç olarak : Frag videoları oluşturmak be yüklemek inan daha az zaman gerektirir ve daha efektiftir.

Bunlar benim nacizane fikirlerim, seninde bunları dikkate alıcağını düşündüğüm için zamanımı ayırıp yazdım. Umarım daha güzellerini görürüz. Kolay gelsin 👍😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    zaman ayırıp fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim hocam.

sparkles bu işin tepe noktası dediğiniz gibi. frag video konusunda haklısınız insanların ilgisini çekiyor. araya farklı kamera açıları da konulabilir görselliği arttırmak için. ama oyunlarımda o şekilde fazla malzeme olmuyor elimde. dediğiniz gibi öyle üst düzey bir oyuncu değilim ben de farkındayım bunun. o şekilde bir iddiam da yok fakat kendimi geliştirmeye çalışan bir oyuncuyum sadece.

bunun yanında nacizane düşüncem: türkçe counter youtube kanallarına baktığımız zaman. 20 bin civarında izlenen videoların içerikleri bu videodan kalite olarak daha düşük bana kalırsa. fakat yine de bu insanlar belli kitlelere hitap edebiliyorlar. çektikleri konseptler de hep aynı. 40 dakikalık maçın büyük çoğunluğunu video olarak ekliyorlar. ben daha farklı bir şeyler ortaya koymak istiyorum. bunun içinde eğlenceli anlar, böyle geri dönüş maçları gibi farklı konseptler var.

frag konusunda elimde malzeme eksikliği var. dediğiniz gibi insanlar yaptığı fragleri benimle paylaşırsa onları editleyip bir kolaj yapabilirim fakat neden benimle paylaşsın ki bu kişiler düşündüğümüz zaman. bunu yapabilmek için belli bir izleyici kitlesine sahip olmam lazım ki bir albenim olsun.

uzun lafın kısası bir şekilde ortaya ürün çıkartıp yavaş yavaş gelişmem lazım hocam. bu da 9. videomdu. diğer videolara da fırsat bulduğunuzda göz gezdirebilirsiniz. sarhoş rus, kutu açılışı gibi başka videolar da var. bunun yanında aklımda başka fikirler de var. zamanla göreceğiz bunları.

önerileriniz için teşekkürler tekrardan. aklımda bulunduracağım hepsini

• Sen awp kullanma aga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • video 1 aydan eski hocam o dönemde smg oynuyordum o seviyeye uygun olarak. şimdi daha iyiyim awp'de
  • Liquid luminosity diye girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No, no, no, no place I rather be.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.