hocalarım ctfyi konum ve son dönemlerdeki zorlaşma muhabbetinden dolayı eledim çapada bildiğim kadarıyla çıkmış soruluyor komitelerde egede de aynı şekilde midir işleyiş olarak farkları nedir (aynı konuyu ikinci kez acıyorum kusra bakmayın hızlı karar vermem gerekiyor |
ege çapa kolaylık
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ege çıkmış eskiye oranla azaldı ama geçmeyi kolaylaştıran bi sistemi var hocalar anlayışlı burda aslolan şehir tercihi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şehir tercihi de öğrenci köyünde yurt cıkıyorsa kesin ege yazıcam ama öğrenci işlerine ulasamıyorum onun icin de
-
diğer konuda cevaplaıdm hocam öğrenci köyünün kendi numarası var ona ulaş
aga istediğini seç de ctfyi nasıl konum ve zorlaşma muhabbetinden eliyorsun. Konumları neredeyse aynı sayılır, ctfnin zorlaşmış hali de çapaya denk geliyor zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam konum kyk imkanı daha kötü değil mi ctfnin istanbulu bilmiyorum hiç ama öyle duydum yani siz nerede kalıyorsunuz
-
Hocam ben İstanbul depreminden dolayı Ege yazardım en çok korkum bu hayatta deprem
Hocam CTF’nin zorlaşmış hali Çapa ve Ege’den kolaydır.Zorlaşma muhabbetti yüzünden elemeniz saçma olmuş.Konum olarak Çapa T1’in önünde ve M1’e 5-10 dakika mesafededir.İstanbul’un her yerine ulaşım rahattır.Cerrahpaşa ise 10-15 dakika mesafede,daha az merkezi ve sakin bir yerdir.
Ben Çapa’da,arkadaşım Ege’de okuyor.En azından 1.sınıfta Çapa daha rahat.Ege’de 3 haftada bir sınav oluyor ve çıkmış oranı çok değişken.0 puan çıkmış olduğu da oluyor 60 puan çıkmış olduğu da oluyor.Bu belirsizlik yüzünden insan çalışmak zorunda kalıyor ve bu 3 haftada bir düzenli olan sınavlar klasik soru oluyor.Çapa’da sistem bu sene değişti,ilk birkaç komite çıkmış bayağı azdı ama kolay dilimler olduğu için halledildi.Son komitenin dilim sınavı(vize gibi bir şey)bayağı çıkmış sordular ama final gerçekten zordu.Bütte gene çıkmış sormuşlar.
Seninle aynı ikilimde kalıp Çapa seçmiş biri olarak Cerrahpaşa seçmeni tavsiye ederim.Ben CTF seçmediğime pişmanım.Hem komiteleri daha rahattır hem de tatili daha fazladır.Hiçbirinde aşırı rahat olmayacan ama nispeten en rahatı CTF olur.Tabii burada şehir faktörü de önemli.
Kısa cevap:İstanbul’a okeysen CTF,İzmir için Ege.
-
hocam olabilir de eğer ki istanbul seçecek olursam galiba siz ctfdesiniz barınma işini nasıl çözdünüz veya nasıl çözülüyor genel olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X