Şimdi Ara

ege inşaat mı gazi inşaat mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege İnşaat mı Gazi İnşaat mı yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öyle değil, geçen sene krizden dolayı o kadar çok kişi inşaatı bıraktı ki görmeniz lazım. ODTÜ inşaat bu sene istatistik yayınladı. 2 sene önce ODTÜ inşaattan 202 kişi mezun olmuş, geçen sene 70 kişi. Ve bu son sınıflardan bırakanlar, bir de 1-2-3 leri düşünün ve nerdeyse tüm unilerde bu durum böyle benim bile çevremden sayabileceğim 8-9 kişi gitti sadece kendi donemimden. Aslında yeni gelecek insanlar için büyük avantaj yani krizden korkup önceki puanları ile okul değiştiren çok oldu. Her sene 12bin mezun vermez artık ciddi bir azalma oldu okuyan sayısında
  • Inşaat yazma kardesim gercekten abim itü mezunu 3 yıldır işsiz

• YTÜ inşaat mezunuyum kesinlikle inşaat yazma tüm arkadaşlarım işsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan.ytü -- 1 Ağustos 2020; 9:57:16 >
  • İnşaat yazma. Yazacaksanda çok iyi ünilerden yazmaya başla aşşağıya doğru in. Çok büyük düşüşler olabilir. Geçen sene oldu çünkü.

• İnşaat zaten düşünmüyordum ama sıralamam beklediğimden kötü geldi o düzeyde başka yazılabilecek bir şey yok gibi duruyor

• Sıralamanız kaç? Merak ettim.
  • 90k

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşaat yazma

İnşaat mezunuyum işsizim

• etates E kullanıcısına yanıt
    İTÜ inşaatı tercih listenize eklemeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

İnşaat yazma

İnşaat mezunuyum işsizim
    Her ne kadar birçok mezun ile aynı yazıyı yazmış olsa da kendisinin troll olduğunu hatırlatmakta yarar var.
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Zaten başlara daha iyileri yazacağım ancak kesin gelecek olan yer ikisi olduğu için ikisini söyledim. Bir de inşaatlar ne kadar geriler bir fikriniz var mı?

• etates E kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapmak istemezdim ama yaklaşık olarak geçen seneki düşüşle aynı oranda düşerler. Ben mesela İTÜ inşaatın 85-90k ya düşeceğini tahmin ediyorum.
  • İnşaat yazma diyenlere inanma rakip elemeye çalışıyorlar 5 sene sonra piyasa gayet de düzelir.
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar oynayacağını düşünmüyorum pek hatta ytü bile gelmez 83 binde diye düşündüm bu kadar gerilemenin ardına bi daha geriler mi diye ama umarım dediğiniz gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

İnşaat yazma diyenlere inanma rakip elemeye çalışıyorlar 5 sene sonra piyasa gayet de düzelir.
    Türkiye 15 sene inşaat mühendisi mezunu vermesin, gene de sektör mühendis ihtiyacını karşılar

• Bu ne abi adam ege gazi ssoruyor altta ytü itü meznuları işsisiz diyor fhkjasfghakjsg.

Adam neye uğradığını şaşırmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64

Bu ne abi adam ege gazi ssoruyor altta ytü itü meznuları işsisiz diyor fhkjasfghakjsg.

Adam neye uğradığını şaşırmıştır.
    Hocam sektörü bilmeyenler açılacak edecek diyor da ben zor görüyorum . Açılsa bile gene haddinden fazla mühendis var

• inşaat yazma bıraktım gerçekten 20 yıl da geçse düzelmez
  • İkisinden de mezun olduğunda aynı çukura düşeceğin için sıkıntı yok o piti piti yapabilirsin

• idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de şu an sıkıntılı olduğuna katılıyorum ama 20 yıl gerçekten abartı bir zaman. En kötü 5-6 yıla normale döner, sektör krizde olduğu her gün ülkenin para kaybetmesine sebep oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ED428C1F -- 2 Ağustos 2020; 13:33:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.