Şimdi Ara

EGE TIP vs ANKARA TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam geçen yıl 45k idi. Bu yıl yerleştirme 2230 geldi. Tıp istiyorum. Ege ve Ankara arasında kaldım.

Zorlukları, yurt imkanları, genel olarak masraflar, eğitim kaliteleri hakkında bi kıyaslama yaparsanız sevinirim.

Bir de bir dersten kaldığında alttan alma vs. var mı? Yoksa sene tekrarı mı oluyor?

• egede alttan alıyosun

edit: alttan alma yokmuş arkadaşlar ben de yeni öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuran1 -- 16 Temmuz 2017; 1:49:56 >
  • hocam ben de aynı ikilemdeyim. çok araştırdım, gözlemlediklerim şunlar.
    *ege'de entegre sistem kullanılıyor, daha sık sınav oluyorsun. başta sıkar dediler ama alışınca hem kalmayı zorlaştırıyor hem de tusa faydalı oluyor dediler.
    ankara'da sınıfta kalma gibi bi durum var. ancak mal değilsen geçersin dediler. zaten ordan burdan baya puan geliyomuş.

*ankaranın binası güzel ancak kampüs yok.
    ege kampüste ama sınıflarını görmedim.

*ikisinin de ulaşım imkanları iyi.

*ikisinin de eğitim kadroları iyiymiş.

*ben okul vakti ege'ye gitmedim ama ankara'ya gittiğimde öğrenciler sınav çıkışı olmasına rağmen çok mutlulardı, sorularımı yanıtladılar, numaralarını verdiler vs. güzel bi ortamdı.
  • Niso4 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Çevremdekiler beni Ankara tıpa yönlendiriyor birazda Ege ye gidersem sıralamamı boşa harcarım gibisinden düşünüyolar. Kafam çok karışık.

Bir de tıpta öyle tatil falan oluyo mu? Ankara ya yönlendirmelerindeki diğer sebep de yakınlığı. Ben Çorumdayım. Ankara dan tatillerde hemen gelirsin gibi.
    Senin sıralaman kaç geldi? :)
  • Hocam valla eğitimlerini bilmem ama (sonuçta ikiside iyidir) izmir mi ankara mı? Ege Üniversitesi'nin yeri cidden güzel ve kampüs içinde sonuçta. Öğrencilik hayatı için güzeldir izmir.
  • HarleyDavid kullanıcısına yanıt
    İzmirin de öyle bi çekiciliği var. Ankara da öğrencilik hayatın için bi eksiklik ya da sorun çeker misin? Özellikle İzmir e kıyasla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s1800 S kullanıcısına yanıt
    Hocam doğma büyüme İzmirli , Ankara'da da uzun süreler geçirmiş biri olarak zaten bu konuya objektif bakmam imkansız :D Ankara ilginç bir şehir , seveni çok seviyor cidden. Ama İzmir'in her konuda olan rahatlığı (izmir kadar büyük olan 4-5 şehire kıyasla) hiç bir yerde yok. Ulaşımı , havası , insanları cidden başka. İki şehride bir kaç gün gezmeni öneririm. Bu arada hangi şehirden gideceksiniz?
  • HarleyDavid kullanıcısına yanıt
    Ben Çorum dan gideceğim hocam.
    2900 ya benim gelmez de kontejan arttigi icin belli olmaz diyolar da gelmez bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Forumda da çok fazla Ankara ile başka üni arasında kalan insan var. Sıralamanla Ankara nın sıralaması arasında pek bi şey yok. Bence gelme ihtimali çok yüksek.
  • 1. Ege de alttan alma yok

2. 1 yıl 3 dönemden oluştuğu için bloklar arasında yani 2 tane 9 günlük tatilimiz var

Hayirlisi olur insallah. Hocam bir de ben ankara'da tıplari gezerken tusa ankarada hazirlanmanin cok buyuk arti oldugunu soyledi ogrenciler. Kitaplar, kurslar vs çok yogun bi ortam olurmus. Bunu da goz onunde bulundurabilirsiniz.

• jeptus kullanıcısına yanıt
    Tekrardan teşekkür ederim hocam :)

Anladım bu yönden Ankara nın artısı olur gerçekten. Ama aklım bu sıra Ege ye doğru kayıyor açıkcası.

Ikisi de cok iyi. Neresini secersen pisman olmazsin bence simdiden hayirli olsun

• DÜŞÜNMEDEN ANKARA DERİM,BİRAZ DÜŞÜNÜRSEM TABİKİDE EGE.hacettepeye girilmez ankaradan çıkılmaz hiç duymadınmı sen bro .D. napacan ankarada git izmire kız kum deniz takıl biraz gözün açılsın abazan kalma
    Teşekkürler. Umarım sen de istediğin yere yerleşirsin. Sana da hayırlı olsun :)

• Lysbastı L kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam öneriler için :D

• Izmirliyim keske burda ogrenci olabilseydim. Ama sonucta ikisi de guzel okullar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.