Şimdi Ara

Ege ya da Dokuz Eylül Tıp için şansım var mı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ege ya da Dokuz Eylül Tıp için şansım var mı..

• Özellikle LYS2 ve LYS1de 70üstü yaparsan şansın var bence.
  • sosyal beni mahvetti keşke hiç dokunmayıp matematiğe dönseydim offfffffffffffffff
  • Hocam moralini bozmak gibi olmasın, var ama düşük bir şans var. Yani lys de çok iyi yapman gerekiyor , sadece lys için konuşursak ilk 500-1000 gibi.İlk 4000 civarı gelmesi gerekiyor toplamda en kötü. Sadece bu 2'sini mi hedefliyorsun. Bunlar harici ilk 6000-10000 arası alanlar rahat gelir gibi ama bunları istiyorsan oldukça yoğun çalışmalısın ve her bölümden hata sayın 1-2 yanlıştan fazla olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihawk -- 28 Nisan 2011; 18:03:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihawk

Hocam moralini bozmak gibi olmasın, var ama düşük bir şans var. Yani lys de çok iyi yapman gerekiyor , sadece lys için konuşursak ilk 500-1000 gibi.İlk 4000 civarı gelmesi gerekiyor toplamda en kötü. Sadece bu 2'sini mi hedefliyorsun. Bunlar harici ilk 6000-10000 arası alanlar rahat gelir gibi ama bunları istiyorsan oldukça yoğun çalışmalısın ve her bölümden hata sayın 1-2 yanlıştan fazla olmamalı.

ben aslında üni öğrencisiyim izmirde bi tıp için bıraktım okulu ama tabi diğerlerini de düşünebilirim manisa balıkesir çanakkale gibi. kimya müh okuduğum için kimya şimdiden full. matematikte unuttuklarım var 35-36 yapıyorum şu an türev integral okulda görmüş olmama rağmen yok gibi bişey. geometriden de 26-27 yapabiliyorum.biyoloji de fena sayılmaz 25 falan geliyor. fizikle aram iyi değil. bilmiyorum nolcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _denef_ -- 28 Nisan 2011; 18:09:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _denef_

sosyal beni mahvetti keşke hiç dokunmayıp matematiğe dönseydim offfffffffffffffff

tam tersi,keşke biraz daha fazla sosyal yapsaydın daha iyi olurdu bence, ygs puanlarına sosyalin etkisi az ama mf 3 puanını sosyal %7,mat %11 etkiliyor.bunu kaçırıyor herkes.
  • ben de ygs2 7700 oldum. ne kadar şansım var kaç ile kapatıyor ege tıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: shimasu

quote:

sosyal beni mahvetti keşke hiç dokunmayıp matematiğe dönseydim offfffffffffffffff

tam tersi,keşke biraz daha fazla sosyal yapsaydın daha iyi olurdu bence, ygs puanlarına sosyalin etkisi az ama mf 3 puanını sosyal %7,mat %11 etkiliyor.bunu kaçırıyor herkes.

bilmem sosyali az çok aynı olup matematiği 2-3 net yüksek yapanlarla aramda 4-5 bin kişi var nerdeyse :( 15 dk da sosyal yapınca böle oluyor..
  • quote:

quote:

quote:

bilmem sosyali az çok aynı olup matematiği 2-3 net yüksek yapanlarla aramda 4-5 bin kişi var nerdeyse :( 15 dk da sosyal yapınca böle oluyor..

evet ygs puanında o kadar fark olur ama lys de aynı neti yaparsanız senin mf3 puanın daha fazla olur puan hesaplamaya girip dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: PunJhieR

ben de ygs2 7700 oldum. ne kadar şansım var kaç ile kapatıyor ege tıp

geçen sene 3 binden falan kapattı sanırım tam bilmiyorum :(.. senin şansın baya var inş olur
  • sagol hocam. inşallah hepimizin gönlüne göre olur her şey. sıkma canını.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet ygs puanında o kadar fark olur ama lys de aynı neti yaparsanız senin mf3 puanın daha fazla olur puan hesaplamaya girip dene istersen.

hmm öle mi bilmiyodum bunu. bu işlerle ilgilenmeyeli uzun zaman oldu sanırım. saol bilgilendirdiğin için. o zaman sözümü geri alıyorum. keşke sosyali daha iyi yapabilseymişiiim...

• quote:

quote:

Hocam moralini bozmak gibi olmasın, var ama düşük bir şans var. Yani lys de çok iyi yapman gerekiyor , sadece lys için konuşursak ilk 500-1000 gibi.İlk 4000 civarı gelmesi gerekiyor toplamda en kötü. Sadece bu 2'sini mi hedefliyorsun. Bunlar harici ilk 6000-10000 arası alanlar rahat gelir gibi ama bunları istiyorsan oldukça yoğun çalışmalısın ve her bölümden hata sayın 1-2 yanlıştan fazla olmamalı.

ben aslında üni öğrencisiyim izmirde bi tıp için bıraktım okulu ama tabi diğerlerini de düşünebilirim manisa balıkesir çanakkale gibi. kimya müh okuduğum için kimya şimdiden full. matematikte unuttuklarım var 35-36 yapıyorum şu an türev integral okulda görmüş olmama rağmen yok gibi bişey. geometriden de 26-27 yapabiliyorum.biyoloji de fena sayılmaz 25 falan geliyor. fizikle aram iyi değil. bilmiyorum nolcak..

Bende bu sene anadolu e-e müh. bıraktım 1.sınıftan, tıp için. Netler iyiymiş matematik,fizik ve bio kalmış çalışacağın. Onları da diğerleri gibi yaparsan neden olmasın.
    Kimya müh. bıraktım kimyayı fulluyorum demişsin, keşke bende elektrikleri fulleyebilsem.

• aslında ygs sıralamalarına da takılmamak lazım önemli olan lysye etkisi mesala şöyle türkçeden 30 fenden 35 yapan kişiyle fenden 30 türkçeden 35 yapan kişilerin puanın lysye etkisi aynı ama ygs de 5-10 bin kişi oynatabiliyor
  • quote:

quote:

quote:

Bende bu sene anadolu e-e müh. bıraktım 1.sınıftan, tıp için. Netler iyiymiş matematik,fizik ve bio kalmış çalışacağın. Onları da diğerleri gibi yaparsan neden olmasın.
    Kimya müh. bıraktım kimyayı fulluyorum demişsin, keşke bende elektrikleri fulleyebilsem.

sadece elektrikle olmaz fiziği fullemen lazım :) hayırlısı diyelim. inş herkes istediği yere gelir..

• upupupupupupup
  • lys 1 76,25 net
    lys 2 87,50 net

geçen yıl ki zorlukta olursa bu netlerle girilebilir. okul puanın 65 ve üstü ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 28 Nisan 2011; 21:20:26 >
  • Düz mantık 430%40+500%60(lys)+75=547 ege tıp bence bu yıl 530 ile kapatır yani şansın var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.