Şimdi Ara

Egea 1.3 fazla yakmaya başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakıt Shell

Normalde İstanbul şehiriçi yoğun trafik 6 litre yakardı.

Bugün yola çıkmadan depo fulledim. İstanbul içi 8 saat aktif kullanım sonucu 180km yol yaptım. Yokuş, yağmur, yoğun trafik, seyrek trafik. Hepsini yaşadım. 3 saatte klima 1. Derecede açık kullandim.

Depoyu gece 180km sonrası tekrar fulledim. 280lira yakmış. 8litre civarı yapıyor. Çok değil mi sizce ? Çok yakmasında genelde sıkıntı neden kaynaklanır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 4 Haziran 2023; 12:2:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• milyon tane sebep sayılır. 6 litre yakarken ortalama hız kaçtı, şimdi kaç, ne kadar kilometre ortalaması, bakıma ne kadar var vs. uzar gider. 5-6 kere daha test edip anca öyle çok yakmaya başladı sonucuna varabilirsiniz.

• 180km yolu uzun yola çıksanız 2.5 saatte yaparsınız. Araç 180km'yi ''8'' saatte yapmış. 3 saati de klima açık diyorsunuz. Gayet beklenen yakıtı tüketmiş araç.

1.3Mj şehiriçi yoğun trafik ortalaması 5.8 civarıdır zaten. Fazladan 2 litre, onca yokuş + trafik + saatlerce motorun rölantide çalışması ve 3 saatlik klimayla birleşince pek doğal.

• ahmetkep kullanıcısına yanıt
    1.3 egeada neyin ateşlemesi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sehir ici yogun kullanim icin normal gibi.ama illaki biseylerde sorun var derseniz,egr ve bogaz kelebegide aklinizda olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 4 Haziran 2023; 9:57:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum araç nedir karar ver istersen. 1.3 ? Benzin ?
    Hadi burayı geçtim, E bir de sehirici klimalı yolculuk için bu tüketim normal kaliyor problem nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 TDI Motor neden Yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.