|
Egea Cross'un 'Extreme' aksesuar kiti ilk kez Autoshow 2021'de görücüye çıkıyor

-
-
Gördüm başka bir platformda.
Açık ve net söylüyorum, Egea cross alacak olsam, o kit sonrası vazgeçerim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk gencine araba almak hayal oldu.
95hp'lik manuel araba 206 bin tl ediyor.
AKP'nin bir sloganı vardı hani "Hayaldi gerçek oldu" diye.
Şimdi tam tersi araba almak Gerçekti hayal oldu!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi alıp 2022 de ödeme yapacaksak, ödeme günü geldiğinde iade edebiliyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Manuel vites yasaklansın
-
-
Holly shit diyorumquote:
Orijinalden alıntı: Romeo84
Şimdi alıp 2022 de ödeme yapacaksak, ödeme günü geldiğinde iade edebiliyor muyuz?
-
2 çeker arabada nedir at lastik falan, hangi kafayı yaşıyor bunlar. Duster falan olsa tamam derim fakat bu absürt olmuş.
Argeden birisi sadece kendi fantazisini yapmış
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
2 çeker arabada nedir at lastik falan, hangi kafayı yaşıyor bunlar. Duster falan olsa tamam derim fakat bu absürt olmuş.
Argeden birisi sadece kendi fantazisini yapmışBoş durmadık, biz de bir şeyler yaptık demek için yapmışlar. 3-5 yerine siyah plastik yapıştırıp, 8-10 bin TL fiyat ekleyecekler işte.
Ama şu da bir gerçek ki yolda gören bir daha döner bakar. Hangi gözle bakar bilmem ama bakar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 14 Eylül 2021; 10:18:33 > -
Altında gördüğüm kadarıyla at lastik var, sadece lastiklerin fiyatı 5-6bin lira tutar, onun üzerine plastik parçalar, ötv,kdv falan derken bu paket farkı 20 bin lirayı bulur belki de geçer.quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİRBoş durmadık, biz de bir şeyler yaptık demek için yapmışlar. 3-5 yerine siyah plastik yapıştırıp, 8-10 bin TL fiyat ekleyecekler işte.
Ama şu da bir gerçek ki yolda gören bir daha döner bakar. Hangi gözle bakar bilmem ama bakar.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Berbat etmişler aracı. Citroen'e özenmişler sanki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: astegonBerbat etmişler aracı. Citroen'e özenmişler sanki.
Düşünüp duruyordum hangi araca benzetiyorum diye, haklısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 14 Eylül 2021; 11:51:9 >
-
Çok kötü olmuş.
Leş. Allah akıl fikir versin ne diyim.
Zaten bu zamanda otomobil değil , gücümüz ancak aksesuar almaya yeter,
Ben kapı kolu kromlarini şimdiden aldım, gazate kuponu biriktirir gibi 30 yılda otomobili tamamlamayı düşünüyoruz
Egea Cross'un tasarımını çok beğenirim de bu kit cidden berbat olmuş.
Hele o kaputtaki plastik beni benden aldı. Subaru'ya selam çakmış mühendisler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 14 Eylül 2021; 15:14:59 > -
extreme aksesuar kiti ilk kez çıkıyor falan diye heyecanlandırınca böyle geniş çamurluklu bodykit falan bekliyor insan şuna bak fonksiyonel 1 parça yok saçma sapan plastikleri silikonlayacaklar arabaya
-
Gözüm kanadı...
oha çok kötü olmuş.
En Beğenilen Yanıtlar

Türk gencine araba almak hayal oldu.
95hp'lik manuel araba 206 bin tl ediyor. ![]() AKP'nin bir sloganı vardı hani "Hayaldi gerçek oldu" diye. Şimdi tam tersi araba almak Gerçekti hayal oldu! ![]() |
Argeden birisi sadece kendi fantazisini yapmış ![]() |
Benzer içerikler
- whatsapp numara gizleme var mı
- telegram hesap silme
- kitap okuma uygulaması
- youtube mp3 dönüştürücü
- instagram dondurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X