< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EGEA fiyatlarında büyük indirim.
-
-
-
Birazdan gelir zararına sateyoooo battuuuk diyen zavallılar
Bayilerin arabadan ne paralar kazandığını görüyoruz böylelikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O ayrı bir konu ama şu piyasada bu fiyatlar ile 2. el araçların belini kırar gibi. Temmuzda zorunlu olacak güvenlik standartlarını karşılayan bir Egea yok sanırım. Ya satışı duracak ya bu standartları ekleyecekler ve bu süreçte ellerindeki arabalara çok büyük indirimler yapacaklar. Belki bayide yukarıdaki fiyatların altına bile anlaşılabilir.
-
Daha çok düşerler...
İhtiyacı olan, ihtiyacı olduğu her şeyi aldı.
Belli bir çizgide elbet satışlar olacaktır ama üreticilerin son senelerdeki aç gözünü doyurmayacak. İndirim üstüne indirim, taksit üstüne taksit, %0 faiz kampanyaları yolda. İnsanları harcama çukuruna sokmaya çalışacak bütün üreticiler.
-
ederi max 500 öyle böyle düşmeyeceksiniz.
-
O fiyatlar elde kalan 2023 modeller için 2024 ler saçma pahalı.
hala 2023 kalmış mı ellerinde?
-
egea kaslaalrını çok beğeniyorum. 100 bin daha çekebilsem sıfır alacam ama 2. elde bile 2023 ün 700 olmaz olasılığı nedir acaba. ben maks o fiyata çıkabiliyorum. sonuçta yeni model bi araç. diğerlerinin yanına yaklaşamıyoruz
-
2. ele parası yetmeyenlere güzel kampanya. İşyerinden bir arkadaşa dün Egea Cross 1.4 Fire Urban aldık 955.000TL'ye.
2. el riskine girmek isteyemen, sanayi esnafıyla uğraşmak istemeyen, A noktasından B noktasına sorunsuz götürecek araç bakan için güzel bir seçenek.
2. el ilanlarına bakıyorum 2023 ve 6001km olarak girilen ilanlar bizim aldığımız fiyattan yüksek.
-
Vay be geçen sene sırada 2bin kişi var 2 seneye sıra gelmez diyen Fiat a bak. Bu fiyatlar bile fazla Egea ya. 500 e düşürmeleri lazım.
-
Olması gereken fiyatlara geldi. Satışları da bunu doğruluyor. Bu fiyatlara yine kapışılır.
-
geçen yıl liste fiyatından bile egea alınamıyordu, 2.elde 2010 model arabaya para vermek yerine sıfır ya da sıfıra yakın egea alınıyor, 1.6 otomatiği var arkadaşta dolu hb kasa gayet tatminkar araba
-
Buna 900 verebilecek kişi gidip 1030 tl'ye honda city alsın çok daha iyi yapar. Egea ya göre çok canlı bir motor ve otomatik şanzıman alacak. Faizsiz kredi kapanyaları vs. Oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 7 Haziran 2024; 11:28:43 >
1.4 Musolini motora bu fiyat çok bile. Bir de üstüne manuel vites .
Yıl olmuş 2024, hala manuel vites...
-
Hemen her şeyin bir noktada algıdan ibaret olduğunun kanıtı
Öldüler arabasızlıktan
Zaten algısı pompalanan durum olsa arabamı düşünür insan
Benzeri konut da yaşandı
Yokları oynuyorlar , bir faiz indirimin de tekrar fişekleyecek
Yine aynı algılara doymayan millet saldıracak
Halbuki 2. sefer tur geldiğinde beklemeyi öğrenseler rayına girecek
Sebep ?
Sebep iyi miktarda düzenli gelir olmadığından ev araba vs çalışmadan ne kazanırım kafası
-
2020 Corolla 1.6 var .. 1.200.000 e satıp üste koyup 1.6 cross guvenliklik full paketini alsam mı diyorum . 1.384.900 lira olanı.
60 bin km de benim arac...serit takip , carpısma onleyici otomatik fren falan filan bende de var. toyotodan egea cross a gecilir mi sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevemem1985 -- 7 Haziran 2024; 11:37:41 > -
5 krş vermem ben bu arac en babasi edecegi 500 bin en dolusuda 700 bin anca eder cros dahil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2. ele parası yetmeyenlere güzel kampanya. İşyerinden bir arkadaşa dün Egea Cross 1.4 Fire Urban aldık 955.000TL'ye. 2. el riskine girmek isteyemen, sanayi esnafıyla uğraşmak istemeyen, A noktasından B noktasına sorunsuz götürecek araç bakan için güzel bir seçenek. 2. el ilanlarına bakıyorum 2023 ve 6001km olarak girilen ilanlar bizim aldığımız fiyattan yüksek. |
Daha çok düşerler... İhtiyacı olan, ihtiyacı olduğu her şeyi aldı. Belli bir çizgide elbet satışlar olacaktır ama üreticilerin son senelerdeki aç gözünü doyurmayacak. İndirim üstüne indirim, taksit üstüne taksit, %0 faiz kampanyaları yolda. İnsanları harcama çukuruna sokmaya çalışacak bütün üreticiler. |
Vay be geçen sene sırada 2bin kişi var 2 seneye sıra gelmez diyen Fiat a bak. Bu fiyatlar bile fazla Egea ya. 500 e düşürmeleri lazım. |
5 krş vermem ben bu arac en babasi edecegi 500 bin en dolusuda 700 bin anca eder cros dahil.
|
ederi max 500 öyle böyle düşmeyeceksiniz. |
Hemen her şeyin bir noktada algıdan ibaret olduğunun kanıtı Öldüler arabasızlıktan Zaten algısı pompalanan durum olsa arabamı düşünür insan Benzeri konut da yaşandı Yokları oynuyorlar , bir faiz indirimin de tekrar fişekleyecek Yine aynı algılara doymayan millet saldıracak Halbuki 2. sefer tur geldiğinde beklemeyi öğrenseler rayına girecek Sebep ? Sebep iyi miktarda düzenli gelir olmadığından ev araba vs çalışmadan ne kazanırım kafası |
Yokuşta ecel terleri döktüren bir araç için 2024 yılı itibariyle 500 bin bile fazla.
|
Hocam ne egea sı yapmayın böyle şeyler. Aynı paralara Japon satılılyor. Son teknoloji v-tec varken güncellenmiş tipo tempra motoru mu alınır. |
Benzer içerikler
- citroen c-elysee yorum
- 4 harfli özel plaka fiyatları
- kampana ve disk farkı
- hgs ödenmezse ne olur
- 15 janta 16 lastik olur mu
- togg sipariş
- passat 2022 fiyat listesi
- mg 7
- byd dolphin ne zaman türkiye"ye gelecek
- skoda slavia
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X