Şimdi Ara

Benzinde büyük zam beklentisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurda bugün belirgin bir düşüş olmazsa benzine, yarın geceden geçerli olmak üzere 52 ile 54 kuruş arasında zam bekleniyor. Merkez Bankası kararı, kurun yanı sıra akaryakıt fiyatları için de belirleyici olacak.

Türk lirası dolar karşısında erirken, akaryakıt fiyatlarında zam beklentisi oraya çıktı.

Sozcu.com.tr’nin akaryakıt sektörü kaynaklarından edindiği bilgiye göre, bugün dolar kuru 10,40 seviyelerinde kapanış gösterirse ve uluslararası benzin fiyatı da dünkü kapanış fiyatlarından kapanırsa yarın benzine 52-54 kuruş arası zam yapılması bekleniyor.

• ufak hesap mı ? parasında değilim ki kapınızda araba var mazot benzin alamıyorsun hastaneye acil bir şey oldu 1 yaşında çocuk var. taksicilerin benzin istasyonlarının 15 temmuz olaylarında yaptıklarını unuttunuz galiba.

En kötüsü bile gelebilir. İç karışıklığa gidebilir hırsızlıklar çoğalcak. Daha bugün haber sit. yazdı vadeli mal satımı durdu peşinde bile mal satımı durdu adam satıcağı malın yenisini yerine koyamıyor.

Yedek mazot Memleketime kadar götürsün yeter bağ bahçe var eker biçeriz yeriz tavuklarım da var 30 tane tavuk 23 tanesi günde 1 tane yumurta veriyor :)

30lt bidon aldım balkona mazot stokladım :) hastane işi felan olursa diye yoksa taksicilere kalsak hapı yutarız .

Arabanın depo full geziyorum ileride daha büyük sorunlar olacağı kesin benzin istasyonları mazot ve benzin satmayacak yada istedikleri fiyattan satıcaklar.

Yine venezuelanın petrolü var adamlar düz ayak çıkar krizden enflasyondan bizim bir şey kalmadı.

• Benzinde büyük zam beklentisiAdem Yilmazyoutube
    Memati Kurtlar vadisi pusu
    https://www.youtube.com/watch?v=LTc61EObQGc&feature=youtu.be
  • doları uçurdular şimdide Avrupa'dan ucuz diyorlar ,yaklaşık 1 lira artacak sonra yine zam 1 dolar olana kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık zamlarla ilgili espri yapmaktan veya esprili şeylere gülümsemekten bile sıkıldım. öylesine sıradanlaştı bu zam işleri.

• Uçacaz diyen arkadaşlar halen burda mı 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aycicek yagindan ucuza benzin mi olur zaten, hem avrupanin en ucuz benzini bizde

• Bence EURO'yu 30 TL yaparak Avrupa'nın 3'te 1 i fiyata benzin kullanabiliriz, hatta 50 TL yapıp çatır çatır çatlatabiliriz tüm Avrupa'yı!...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Motorinde de zam bekleniyormus. Benzin ve motorin sirasini saldigina gore sira tekrar lpg ye geldi :D sonra tekrar benzin motorin derken seriye bagladik iyice

• LPG'de 35, Motorinde 42 kuruş zam beklentisi varmış.

Verdikçe veriyorlar odunu hey maşallah.

• 30lt bidon aldım balkona mazot stokladım :) hastane işi felan olursa diye yoksa taksicilere kalsak hapı yutarız .

Arabanın depo full geziyorum ileride daha büyük sorunlar olacağı kesin benzin istasyonları mazot ve benzin satmayacak yada istedikleri fiyattan satıcaklar.

Yine venezuelanın petrolü var adamlar düz ayak çıkar krizden enflasyondan bizim bir şey kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 17 Kasım 2021; 15:24:7 >
  • Dreamerrrr D kullanıcısına yanıt

Sanırım sözlerini tutup uçtular.

• Dreamerrrr D kullanıcısına yanıt
    Onlar dolar az geri çekilsin ortaya çıkarlar bak nasıl düştü diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt

hocam bunlar ufak hesaplar

çektiğiniz işkenceye değmez ki

kaçarı yok bu işin faturası aracı olana olmayana kesilecek

• ufak hesap mı ? parasında değilim ki kapınızda araba var mazot benzin alamıyorsun hastaneye acil bir şey oldu 1 yaşında çocuk var. taksicilerin benzin istasyonlarının 15 temmuz olaylarında yaptıklarını unuttunuz galiba.

En kötüsü bile gelebilir. İç karışıklığa gidebilir hırsızlıklar çoğalcak. Daha bugün haber sit. yazdı vadeli mal satımı durdu peşinde bile mal satımı durdu adam satıcağı malın yenisini yerine koyamıyor.

Yedek mazot Memleketime kadar götürsün yeter bağ bahçe var eker biçeriz yeriz tavuklarım da var 30 tane tavuk 23 tanesi günde 1 tane yumurta veriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 17 Kasım 2021; 16:28:51 >
  • Bakan söyledi zaten bizde de Avrupa'da da akaryakıt 1 Euro civarı diye. Bu demek oluyor ki 1 Euroya kadar yolu var, ötesi kolay zaten.

• 30 tonluk bi tanker lazım bana

• Benzinde büyük zam beklentisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekmek bile alamayan şükürcü tayfa düşünsün.

arabası kapıda yatmaktan tekerleri çürüdü...

• Muhteşem 3 lü 1 euroya sanitlenecek. Osurukla çalılan araba olsa onuda sabitlerler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet arabaya biniyordu; şimdi az binecek; 2008-2013 arası gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.