Şimdi Ara

Eğer Bir Televizyon Alcak Olsanız Hangi Marka Televizyon Alırsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer Bir Televizyon Alcak Olsanız Hangi Marka Televizyon Alırsınız ?

• Sony

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle lg olmasına dikkat ederim tabii uygun fiyat olursa philips veya samsung da alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VESTEL Bir TELEVİZYON ALDIM.
  • sony x serisi.
  • Ripiel kullanıcısına yanıt
    panasonıc plasma veya
    vestel 9090 serisi

panasonıc plasma kalitedir sd görüntüsünü 4 k tv de bile bulamazssın süper dir gt vt zt serisi plazma bulabilirsen al en az 10 sene tv derdini unut

vestele gelince yerli malı yurdun malı hesabı şaka bir yana en ufak sorunda karşında muhattap bulabiliyorsun ve derdini anlatacak kişiler var
    tv ile baş başa değilsin
    samsung lg git başını taşlara vur derdini marko paşalara anlat dağa taşa anlat .......
    ama vestelin satış sonrası çok süper 10 üzerinden 100 puan mallarıda diğer üreticilere göre aşağı değil çok kalitelidir

vestel 9090 led alırım
    panasonıc plazma alırım

47 inç ten aşağısını sakın alma
    sakın ufak alma en az 47 inç olsun

tecrübe konuşuyor
    bende 42 inç plazma var 2 metreden seyrediyorum şimdiki aklım olsa 47 inç veya büyüğünü tercih ederim
    0544-2375778

• Hocam keşke bende ole yapsaydım yazık oldu 1.500 tlye 106 ekran 42 inç vestel aldım nyse :(

Görüntü Kalitesi İyi 10 üzerinden 9 diyebilirim
    GARANTİ 2 yıl
    SATICILAR iyi .
    Eğer birşey olursa yaptırma garantisi veriyorlar.

Yani Tv,ye yanlışlıkla zarar geldiğinde ilk bulacağın kişi vestel servisi geliyorlar yapıyorlar :)

Eksi Yönleri

Biraz daha ince olabilirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Life's Good
  • Uzun ömür istiyorsanız Sony derim. Bende sony'nin aldığım hiçbir ürününü eskitemedim, ve garantilik işi bile olmadı. Fiyat olarak bilgim olduğunu söyleyemicem ancak Televizyonda reklam olarak SAMSUNG'un çok reklamı var bu da fiyata fark olarak etki eder.Bence SONY'den şaşma . Cihazım Son Çıkan SONY BRAVİA 117 Ekran LCD var. Yaklaşık bir 4-5 Sene olmuştur. Daha bir gün üst model alsam mı diye düşünmedim. 3,500,000TL vermiştim. Bidaha alırsam SONY alacağım.

İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkvancy -- 14 Ağustos 2014; 16:05:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.