Şimdi Ara

Eğlenemiyorum.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bir bara gittik arklarla kızlı erkekli karışık, uninin bitmesini kutlamak eğlenmek amaçlı... bende ismini vermek istemiom ne zaman gitsek o barda hiç eğlenemiom... şarkılar sürekli düğünlerde çalınan şarkılar gibi... hep diom buraya gitmeyek bi kere die ama dinlemiyorlar... illada orası... dün gene eğlenemedim moda giremedim... bar mı düğün salonumu artık ayırt edemiom :/ benimde ayak ustu dogum gunumu kutladılar saolsunlar... temmuzda oldugu için son sene dün kutladılar saolsunlar.... neyse şarkıcı adam sordu isteğin varmı diye bende söylesemde söylemeyezsin bilmezsin dedim zaten yabancı takılıom die.. arklarda beni dürttüler napıon die :/ valla napam kıl oluom düğündemiyim bardamıyım bilmem :/ sırf arkları kırmamak için gidiom

• Eeee sorunn
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Eeee sorunn

sorun açıkça belli deilmi... arkadaşlar eglenirken ben moda giremiyorum... şarkılar hep aynı tarz düğün havasından farksız zaten o barda daha bi kalabalıkda görmedim :/ tarzıma uymuyor sorun mu arkadaşlarda tuttuorlar illa orası...
  • Gitme olsun bitsin bak sana 10 numara çözüm
  • Arkadaşlarla halay çekin o zaman. Süper eğlenirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Gitme olsun bitsin bak sana 10 numara çözüm

çoğu zaman gitmiyorum zaten ama arada gidiyorum surekli kopuk kalmak istemiyorum nede olsa kaç senelik arkadaşlarım :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

quote:

çoğu zaman gitmiyorum zaten ama arada gidiyorum surekli kopuk kalmak istemiyorum nede olsa kaç senelik arkadaşlarım :/

Düğün havası olan bi bar ne kadar çekilebilir ki ?

Arkadaşların ortamı güzel karışan felen olmadığı için gidiyorlardır senin bildiğin ortamı güzel barlar varsa götür arkadaşlarını beğenirlerse oralara takılırsınız .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı Yalnızım
    4 yıl önce açıldı
    Çok sıkılıyorum
    3 ay önce açıldı
    Tatilde çok sıkılıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapıcağın 2 şey var ya gitmeyeceksin yada yada sahteden eğleneceksin
  • quote:

quote:

quote:

Düğün havası olan bi bar ne kadar çekilebilir ki ?

Arkadaşların ortamı güzel karışan felen olmadığı için gidiyorlardır senin bildiğin ortamı güzel barlar varsa götür arkadaşlarını beğenirlerse oralara takılırsınız .

sanırım şu karışan olayında haklısın ben bi kere götürmüştüm bildiğim bir yere baya kalabalıktı ama iyi eğlenmiştik hatta şaşırdıklarını söylemişlerdi beni kuduruk bi şekilde dans ederken gördüklerine eeee dedim ortam şarkılar uyunca böyle sonra o öyle kaldı zaten artık bende bişey demiom dün zaten o yere neden gitmedik madem dediğimde orası çok kalabalıktı dediler... . neyse son bir ay zaten sonra uni bitiyor herkes dagılcak bakalım nolcak....

@huseyin16 yapmacıklık en beceremediğim vede tiksindiğim şeyler arasındadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe Law -- 31 Mayıs 2008; 13:34:25 >

• quote:

dün bir bara gittik arklarla kızlı erkekli karışık, uninin bitmesini kutlamak eğlenmek amaçlı... bende ismini vermek istemiom ne zaman gitsek o barda hiç eğlenemiom... şarkılar sürekli düğünlerde çalınan şarkılar gibi... hep diom buraya gitmeyek bi kere die ama dinlemiyorlar... illada orası... dün gene eğlenemedim moda giremedim... bar mı düğün salonumu artık ayırt edemiom :/ benimde ayak ustu dogum gunumu kutladılar saolsunlar... temmuzda oldugu için son sene dün kutladılar saolsunlar.... neyse şarkıcı adam sordu isteğin varmı diye bende söylesemde söylemeyezsin bilmezsin dedim zaten yabancı takılıom die.. arklarda beni dürttüler napıon die :/ valla napam kıl oluom düğündemiyim bardamıyım bilmem :/ sırf arkları kırmamak için gidiom

Sorun sende degil onlarda Bara millet kafa dagatmak eglenmek icin gidiyorsun dügün salonu gibi bir yer cikiyor onlar daha demek bar nedir bilmiyorlar...

• sende herkes gibi eğlenme,farkını ortaya koy

herkes halay çekerken sen kafanın üstünde dön, helikopter yap
  • Tut götür arkadaşım arkadaşlarını manyak mekan biliyorum falan filan de gelirler senimi kıracaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sülfirik__asit

sende herkes gibi eğlenme,farkını ortaya koy

herkes halay çekerken sen kafanın üstünde dön, helikopter yap

• topiği moda giremiyom diye açsanda olurmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.